Czemu FASTDL nie działa
Rysieek
17.04.2015
i resetowałem serwer, po czym wszedłem na serwer i dalej sie pobiera po 1 min jedna piosenka..// Pobieranie
// zaleca sie zachowanie ponizszych wartosci aby nie miec problemow ze sciaganiem plikow z serwera!
hpk_maxsize 0.5 // maksymalny rozmiar sumy wszstkich logo graczy na serwerze, w megabajtach
sv_allowdownload 1 // zezwalaj na download, 1 - tak (standard), 0 - nie
sv_allowupload 1 // pozwalaj na upload (np loga), 1 - tak (standard), 0 - nie
sv_send_logos 1 // pozwalaj na wysylanie loga graczy (sprej na sciane)
sv_send_resources 1 // pozwalaj na dowload listy wymaganych plikow aby grac na mapie, 1 - tak (standard), 0 - nie
//sv_downloadurl "XXX"// w tym linku podajemy odnosnik do naszego fastdl, pamietajcie o dobrych chmodach dla plików
mp_decals 32 // maximum wyswietlanych logo itp na serwerze
Testowałem go przed instalacja na steamie, i po instalacji na non stemie, i dalej nic, proszę o pomoc ..
Puchate
17.04.2015
a moze usuniesz znaki komentowania linii pierw?
//sv_downloadurl "http://fastdl.serwerygier.com/s549/"//w tym linku podajemy odnosnik do naszego fastdl, pamietajcie o dobrych chmodach dla plików
KochamFootball
17.04.2015
sv_downloadurl "http://fastdl.serwerygier.com/s549/"//w tym linku podajemy odnosnik do naszego fastdl, pamietajcie o dobrych chmodach dla plików
Rysieek
17.04.2015
teraz coś ruszyło ale dajesz wolno za wolno jak na fastdl, to znaczy zmieniłem scieżke na cs-lamers.xaa.pl/serwer_ffa i tam dalem cstrike i do cstrike sound
Z!3L0ny
18.04.2015
Po 2 napisales pomocy o 11 a reff o 13
Po 3 wejdz w ftp fastdl i tam wgraj te pliki......
Fiziol
18.04.2015
Wgraj pliki na serwer potem ustaw w serwer.cfg fastdl to ktore masz na serwerygier.
Zaloguj sie na fast dl ( pamietaj ze to sa inne dane ) i tam wgraj ponownie pliki.
Dla pewności ustaw chmod na 755 dla wgranych plikow.
OFF/On serwera i musi dzialac.
I musi dzialac nie ma innej opcji. Ewentualnie napisz do supportu aby Ci sprawdzili poprawność danych fast dl ( moze poprostu cos kijowo przyznali a my sie meczymy)
CO do serwerygier to polecam ten hosting jedynie do fast dl i hltv ![]()
Mialem tam zarowno cs 1.6 jak i csgo i porazka a kasa zostala to wykupilem hltv i smiga.
Użytkownik Fiziol edytował ten post 18.04.2015 14:06