Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

An issue with your computer is blocking the VAC system. You cannot play on secure servers. [BOSHEE]


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 MAGNET

    SourceLearned ;)

  • Moderator

Reputacja: 625
Wszechmogący

  • Postów:1510
  • GG:
  • Imię:Olek
  • Lokalizacja:Dalekoo
Offline

Napisano 13.04.2015 18:39

Siema,

 

od jakiegoś czasu mam pewnien problem. Mianowicie nieraz zdarza się, że wywala mnie z mixa z powodem: "something is blocking VAC on your computer", a także odsyła na tę stronę. Stosowałem się do wskazanych porad, jednak żadna nie przynosi skutków. Nieraz mnie wywala, nieraz nie. Dodam, iż 1-sza metoda niby działa, jednak do reszty nie mogę dojść, bo wywala mi jakiś komunikat w CMD: "wartość jest chroniona przez zasadę bezpiecznego rozruchu i nie można jej zmienić ani usunąć". Teraz dostałem na 24h bana i już mnie strzela po prostu jak znowu mi to robi VAC.

 

Czy ktoś spotkał się z podobnym problemem i wie jak temu zaradzić? Bardzo proszę o pomoc

 

Z góry dziękuję i pozdrawiam ;)


  • +
  • -
  • 0

#2 plx211

    Wszechpomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 214
Profesjonalista

  • Postów:383
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 13.04.2015 20:24

Ten komunukat (cmd) to czasami nie UAC?

Użytkownik plx211 edytował ten post 13.04.2015 20:25

  • +
  • -
  • 1

#3 MAGNET

    SourceLearned ;)

  • Autor tematu
  • Moderator

Reputacja: 625
Wszechmogący

  • Postów:1510
  • GG:
  • Imię:Olek
  • Lokalizacja:Dalekoo
Offline

Napisano 13.04.2015 21:44

Najprawdopodobniej, gdyż dostęp do komendy jest zablokowany.


  • +
  • -
  • 0

#4 plx211

    Wszechpomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 214
Profesjonalista

  • Postów:383
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 13.04.2015 21:52

Możliwości
1) Odpal cmd jako administrator, jak to nie pomoże wyłącz UAC
2) Format (może masz jakiś syf)
3) Zainstaluj linux'a, cs 1.6/source/go świetnie na nim działają
  • +
  • -
  • 1

#5 MAGNET

    SourceLearned ;)

  • Autor tematu
  • Moderator

Reputacja: 625
Wszechmogący

  • Postów:1510
  • GG:
  • Imię:Olek
  • Lokalizacja:Dalekoo
Offline

Napisano 13.04.2015 22:08

1. Wyłączyłem UAC, zobaczymy czy pomoże + odinstalowałem niekatualny zresztą program antywirusowy

2. :( oby nie

3. raczej nie będę się na linuxa przesiadał


  • +
  • -
  • 0

#6 plx211

    Wszechpomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 214
Profesjonalista

  • Postów:383
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 13.04.2015 22:14

3. raczej nie będę się na linuxa przesiadał


Nie musisz się przesiadać, odzielna partycja (2GB + gra) i jedziesz :D
MAGNET (13.04.2015 22:18):
mhm ;)

  • +
  • -
  • 1




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych