Witam.
Chcia艂bym zleci膰 komu艣 ogarni臋temu w pisaniu plugin贸w do Counter Strike 1.6 alby napisa艂 mi nast臋puj膮cy plugin:
VOTEMAP (og贸lny opis)
Przy liczbie graczy 1-10 i mniej lec膮 same ma艂e mapy (dost臋pna komanda /malemapy dzi臋ki kt贸rej ka偶dy obczai jakie ma艂e mapy s膮 dostepne), oczywi艣cie przy liczbie graczy 1-10 dost臋pne do nominowania s膮 wy艂膮cznie ma艂e mapy , je艣li kto艣 nominuje du偶o to pojawia si臋 info w hud, 偶e du偶e mapy nominuje si臋 przy 11-32 graczach.
Przy liczbie graczy 11-32 lec膮 normalne, du偶e mapy (tutaj tez dost臋pna komenda /mapy, w kt贸rej b臋d膮 widnia艂y dost臋pne du偶e mapy, ewentualnie 1 komenta /mapy, w kt贸rej b臋d膮 widnia艂y wszystkie mapy dost臋pne na serwie)
Pod koniec ka偶dej mapy ka偶dego zamra偶a, u ka偶dego gracza pojawia si臋 czarny ekran i wtedy wyskakuje VOTE z 5cioma mapami, kt贸re by艂y nominowane podczas trwania mapy (chyba, ze nikt nie nominowa艂 偶adnej, wtedy pojawiaj膮 si臋 losowe ma艂e/du偶e mapy oczywi艣cie zale偶y od ilo艣ci graczy)
Ile mog臋 zaoferowa膰.. hmm pisa艂em z DarkGL i wyceni艂 mi to na 4dyszki ale widocznie ma za du偶o zlece艅 aby zaj膮膰 si臋 moim od r臋ki.
Wszystko dok艂adnie mo偶emy dogada膰 na PW, licz臋 na szybk膮 odpowiedz na:
GG: 1547127
lub
Steam: remik92novy
Z g贸ry m贸wi臋, 偶e zap艂ata b臋dzie po ca艂kowitym uporaniu si臋 z pluginem, sprawdzeniu czy wszsytko dzia艂a itd. Nie wymagam do sprawdzenia aby udost臋pni膰 mi .amxx. Jest sporo hosting贸w, kt贸re udost臋pniaj膮 serwer za free na okre艣lony czas, wi臋c wystarczy, 偶e kto艣 wbije go na jaki艣 serwer, ja za艂atwi臋 ekip臋 i pluginek si臋 dok艂adnie sprawdzi.

Dodatki SourceMod