Witam, mam problem na moim serwerze na linuxie uruchamiam gotv wszystko się ładnie nagrywa, później w konsoli serwera wpisuję sobie komendę tv_stoprecord wyskakuje mi informacja, że demo zostało zapisane, wkładam pendrive przegrywam sobie demo z serwera na pena, a później wrzucam go na swój pc uruchamiam csgo wpisuje komende demui, ładuję demo i w tym momencie jest krótka zwiecha i wyłącza mi się gra. Co może być tego powodem, dlaczego nie mogę oglądać dem z gotv z mojego serwera. Wszystkie inne dema pobrane z internetu jakis meczy mi działają normalnie.
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|

[ROZWIĄZANE] Problem z odtworzeniem dema z GOTV z serwera

Najlepsza odpowiedź labamba63, 07.04.2015 18:10
Problem rozwiązany w server.cfg miałem dopisane exec gotv.cfg, natomiast gotv.cfg to gotowy config gotv ktory byl wziety z neta i chyba jakis wadliwy, skasowalem go zrobilem swoj, teraz juz wszystko smiga, zamiast serii komend dalem tylko podstawy i jest ok
tv_enable "1" // włącza gotv
tv_autorecord "0" // auto nagrywanie
tv_name "CS GOTV" // nazwa
tv_maxclients "10" // maksymalna ilosc podlaczonych klientow do gotv
jeżeli, ktos oglada na zywo np. obraz leci na scene do widzow, ktorzy ogladaja lanowy mecz to dodajemy jeszcze komende
tv_delay 0 // opoznienie obrazu
domyślnie jest tv_delay 90 (wartosc liczbowa to sekundy o jakie opóźniana jest rozgrywka
Pozdrawiam,
Swoja drogą support na tym forum chyba juz trochę spadł, do wielu rzeczy muszę dojść samemu kiedyś jak miałem jeszcze serwer w 1.6 to w kilka minut znajdowałem tutaj odpowiedź, ale i tak wiele ciekawych rzeczy można tutaj znaleźć, do następnego

Napisano 07.04.2015 12:20
Napisano 07.04.2015 18:10 Najlepsza odpowiedź
Problem rozwiązany w server.cfg miałem dopisane exec gotv.cfg, natomiast gotv.cfg to gotowy config gotv ktory byl wziety z neta i chyba jakis wadliwy, skasowalem go zrobilem swoj, teraz juz wszystko smiga, zamiast serii komend dalem tylko podstawy i jest ok
tv_enable "1" // włącza gotv
tv_autorecord "0" // auto nagrywanie
tv_name "CS GOTV" // nazwa
tv_maxclients "10" // maksymalna ilosc podlaczonych klientow do gotv
jeżeli, ktos oglada na zywo np. obraz leci na scene do widzow, ktorzy ogladaja lanowy mecz to dodajemy jeszcze komende
tv_delay 0 // opoznienie obrazu
domyślnie jest tv_delay 90 (wartosc liczbowa to sekundy o jakie opóźniana jest rozgrywka
Pozdrawiam,
Swoja drogą support na tym forum chyba juz trochę spadł, do wielu rzeczy muszę dojść samemu kiedyś jak miałem jeszcze serwer w 1.6 to w kilka minut znajdowałem tutaj odpowiedź, ale i tak wiele ciekawych rzeczy można tutaj znaleźć, do następnego
Napisano 12.04.2015 17:02
Ten temat został zamknięty przez moderatora.
Powód: Pomoc udzielona
Jeśli się z tym nie zgadzasz,

Z pozdrowieniami,
Zespół AMXX.PL
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych