Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Problem przy przerabianiu z 47 na 47+48


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 z4zz

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:2
  • Lokalizacja:cie Znam?
Offline

Napisano 16.09.2009 12:32

Witam przerabialem serwer z firmy netservers.pl zprotokolu 47 na 47+48 no i udalo sie, ale teraz nie jest juz tak rozowo serwer nie chce sie wyswietlac i dodawac do ulubionych w Steam co dziwne w nonsteam normalnie go dodalem O.o oraz gdy wejde na serwer przez connect w steam to nie wyswietlaja mi sie awatary steamowe ;/ Bardzo proszę o pomoc bo widzailem ze na innychj serwerach na 2 protokoly takie zeczy dzialaja i zalezy mi aby dzailaly takze u mnie.
  • +
  • -
  • 0

#2 mgr inż. Pavulon

    C35H60Br2N2O4

  • Przyjaciel

Reputacja: 1725
Godlike

  • Postów:6881
  • Steam:steam
  • Imię:Konrad
  • Lokalizacja:Koniecpol
Offline

Napisano 16.09.2009 13:14

to nie przerabiaj go z 47 tylko z 48 ;>
  • +
  • -
  • 0

#3 z4zz

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:2
  • Lokalizacja:cie Znam?
Offline

Napisano 16.09.2009 13:56

No wlasnie z 48 wiele razy probowalem i zawsze cos nie wychodzilo wiec ciesze sie ze teraz amm z 47 i ze dzaila wole tego nie psoc wiec moze jakies inne rade niz kolega u gory dal??
  • +
  • -
  • 0

#4 mikus

    Ekipa PGC

  • Użytkownik

Reputacja: 72
Pomocny

  • Postów:406
  • GG:
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Wola
Offline

Napisano 17.09.2009 20:50

Jakimi binary wgrałeś?? Najnowsza wersja jest na =PGC= - Dproto
  • +
  • -
  • 0

#5 bisser

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 7
Nowy

  • Postów:177
  • Lokalizacja:Zachód
Offline

Napisano 18.09.2009 21:56

Zreinstaluj serwer na protokół 48 i wgraj najnowsze dproto 0_3_6

Musisz pamiętać aby dać dproto.cfg od tej wersji bo ze starszych nie działają do 0_3_6.

Oczywiście robisz to wg tego poradnika: http://amxx.pl/topic... ... t16094.htm

Powinien normalnie ci chodzić.
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych