Zastanawiałem się długo w jakim to dziale napisać i w zasadzie dalej nie wiem czy w dobrym, więc jeżeli w złym prosiłbym o przeniesienie.
Mam taki problemy jednocześnie pytanie
Posiadam na serwerze wgrany plugin na zmiane map głosowania itp. lecz nie podoba mi się sposób w jakim przebywa głosowanie (zał. 1) i chciałbym by bylo to w formie który pokażę w 2 załączniku.
Wiem że w standardzie jest taki wybór map ale jest w tym problem gdy wybiorę mapę to i tak da inną mimo usuniętego mapcycle i to jest to pytanie czy da się to jakoś zmienić. Czytałem inne problemy na ten sam temat ale nic mi to za bardzo nie dało Jeżeli byłby ktoś w stanie pomóc i jednocześnie poświęcić trochę czasu na pomoc byłbym wdzięczny.
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|
Guest Message by DevFuse

3 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 18.03.2015 13:11
Napisano 21.03.2015 11:53
Nie ma możliwości zmiany map tak jak jest to pokazane w załączniku numer 2.
Jest. Sam gralem na na kilku serwerach na ktorych np gdy admin robil glosowanie to wlaczalo sie menu z drugiego zalacznika. W jakis sposob jest to po prostu ustawiony jakis inny styl dla menu? No bo co innego, tylko jak?
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: cs:go
CS:GO
[Szukam] Kill sound/PluginNapisany przez Kacperix, 24.03.2024 ![]() |
|
![]() |
|||
Kupię/zlecę napisanie - COD MOD do CS:GONapisany przez Remulux, 18.02.2023 ![]() |
|
![]() |
|||
Ultra VIPZaawansowany system VIP na twój serwer Napisany przez Mesharsky, 15.02.2023 ![]() |
|
![]() |
|||
Reklama Kill4uHubercik. Napisany przez Hubercik., 05.01.2023 ![]() |
|
![]() |
|||
![]() |
[KOSZ] Pomoc w PluginieNapisany przez WaleWiadroo, 10.12.2022 ![]() |
|