Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Nie działa playlista i nie tylko w EERS by DarkGL


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 caro

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 14
Początkujący

  • Postów:61
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 11.03.2015 11:33

Tak jak w temacie nie działa mi playlista i nie da się wyłączyć menu do wyboru playlisty - nie ma w menu ,,exit" (ss-y w załącznikach) w tym pluginie: http://amxx.pl/topic...nd-round-sound/. Oprócz tego wszystkie piosenki się nie ładują. na razie błąd nie występuje, ale jeżeli znowu się pojawi, to dodam logi w tym temacie.

 

Zgóry dziękuję za wszelką pomoc.

Załączone miniatury

  • 2015-03-11_00001.jpg
  • 2015-03-11_00002.jpg

Załączone pliki


  • +
  • -
  • 0

#2 Biometr

    Początkujący

  • Oczekujący

Reputacja: 3
Nowy

  • Postów:17
  • Lokalizacja:Internet
Offline

Napisano 11.03.2015 11:45

Brakuje plików które musisz sam stworzyć.

 

Ścieżki widoczne masz nawet na tych ssach więc ... Stwórz pliki ctplaylist.txt oraz tplaylist.txt i wrzuć tam sam nazwy utworów, wtedy też menu zacznie się zamykać po wybraniu opcji.

 

 

Błędy o których piszesz na pewno są takiego typu:

Couldn't write file "cstrike/"
[AMXX] Run time error 10 (plugin "roundsound.amxx") (native "write_file") - debug not enabled!
 
Jest to oznaką braku możliwości zapisu w cstrike prawdopodobnie tak jak u mnie wina hostingu. Plugin działa mimo tego błędu. Aaaa co do muzyki mi też czasem czegoś nie załaduje cóż to tylko plugin :)

Użytkownik Biometr edytował ten post 11.03.2015 11:46

  • +
  • -
  • 0

#3 caro

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 14
Początkujący

  • Postów:61
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 11.03.2015 12:11

Ta ścieżka jest zła, jest powtórzona dwa razy ta sama, więc nie ładuje. Nw jak to zmienić, więc proszę o pomoc. Ten błąd, o którym mówisz występował u mnie w starszej wersji tego pluginu. Oprócz tego menu nie da się wyłączyć i chciałbym, żeby ktoś to poprawił, bo ja nie potrafię. Wtedy autor pluginu mógłby dodać do swojego tematu poprawioną wersję. :D


  • +
  • -
  • 0

#4 Biometr

    Początkujący

  • Oczekujący

Reputacja: 3
Nowy

  • Postów:17
  • Lokalizacja:Internet
Offline

Napisano 11.03.2015 13:02

formatex( szConfDir[ iLen ] , charsmax(szConfDir) - iLen , "%s/ctplaylist.txt", szConfDir , item == 0 ? "ctplaylist.txt" : "ttplaylist.txt" );

 

 


  • +
  • -
  • 0

#5 caro

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 14
Początkujący

  • Postów:61
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 11.03.2015 19:35

Nie ogarniam pisania pluginów, więc sam tego nie naprawię.... :( (czyli to mi nic nie mówi)


  • +
  • -
  • 0

#6 caro

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 14
Początkujący

  • Postów:61
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 12.03.2015 15:12

Plugin w załączniku, playlista sprawna(oprócz pokazanych błędów był jeszcze jeden - źle zapisywało plik ttplaylist.txt). Teraz all ok.

Załączone pliki


Użytkownik caro edytował ten post 12.03.2015 15:13

  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych