Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

menu vipa się nie wyświetla


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
7 odpowiedzi w tym temacie

#1 Myjor

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:28
Offline

Napisano 06.03.2015 14:47

Witam, mam ogromny problem z menu vipa chodzi mi o to ze zrobiłem sobie  VIPA ale mam problem bo nie wyświetla się menu vipa czyli darmowe broni do wybory czyli 

m4a1

ak itp.

ale mam jeszcze jedną prośbę, chodzi o to żeby u tt tam gdzie pisze np. dead to żeby pisało VIP ale vip z tt nie żyje to żeby normalnie pisało dead a jak ma pake to żeby pisało bomb ale jak tt żyje i niema paki to żeby w tamtym miejscu pisało VIP bo VIP pisze tylko w ct niestety :/ 

proszę o pomoc a konkretnie o ustawienie dobrze pliku sma żeby do menu się wyświetlało niżej macie sma 

Załączone pliki


  • +
  • -
  • 0

#2 OLLEdinho.

    Wszechwidzący

  • Użytkownik

Reputacja: 96
Zaawansowany

  • Postów:247
  • GG:
  • Imię:Marcin
  • Lokalizacja:AMXX
Offline

Napisano 06.03.2015 15:14

Tutaj masz poradnik jak przerobić vipa aby działał.
http://amxx.pl/topic...eneratora-vipa/


  • +
  • -
  • 0

n4gokk.gif

Piszę małe pluginy oraz paczki ( AMXX) za zapłatą.

Edytuje modele, etc. Dodaje napis, zmieniam kolor.

Robię roundsound, także wyciszany.

GG:47902096


#3 Myjor

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:28
Offline

Napisano 06.03.2015 15:36

ja tego nie umiem nie wiem o co chodzi ja po poprosiłem o to aby mi ktoś to właśnie przerobił a nie żeby ktoś wysłał mi poradnik bo ja z tego poradnika nic nie rozumiem...


  • +
  • -
  • 0

#4 IntelCom

    Wszechwiedzący

  • Power User

Reputacja: 100
Zaawansowany

  • Postów:500
  • GG:
  • Imię:Dawid
  • Lokalizacja:Opole
Offline

Napisano 06.03.2015 15:42

Sprawdź
Spoiler

MAGNET (06.03.2015 17:24):
Kod dłuższy niż 200 linijek umieszczaj w spojlerach

  • +
  • -
  • 0

#5 Myjor

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:28
Offline

Napisano 06.03.2015 16:10

nadal nie działa :/ 

  • +
  • -
  • 0

#6 Myjor

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:28
Offline

Napisano 07.03.2015 08:54

i co już nikt nie pomoże ?

 


  • +
  • -
  • 0

#7 IntelCom

    Wszechwiedzący

  • Power User

Reputacja: 100
Zaawansowany

  • Postów:500
  • GG:
  • Imię:Dawid
  • Lokalizacja:Opole
Offline

Napisano 08.03.2015 16:02

A teraz?

 

 

Załączone pliki


  • +
  • -
  • 0

#8 Myjor

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:28
Offline

Napisano 08.03.2015 19:08

A teraz?

nadal nie działa :/


  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych