Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Blad


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
8 odpowiedzi w tym temacie

#1 PrzemaS

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:106
  • GG:
  • Lokalizacja:Ryczywół
Offline

Napisano 15.06.2008 13:31

Moj kumpel ma cos z servem. Kompa ma dobrego. Tylko jak wybiera w hlds Internet albo Lan to ma problem. Jak wybieze internet to wyskakuje mu probel ze ma serv LAN. A jak wybierze LAN to serv dziala normalnie tylko nie mozna go dodac do servow i pokazuje mu sie w CS'ie w LAN a nie w ulubionych servach. POMOCY
  • +
  • -
  • 0

#2 zawodnik7

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:39
Offline

Napisano 15.06.2008 17:51

to jest normalne :o żeby stawiać serwery potrzebne jest zewnetrzne IP ^^
  • +
  • -
  • 0

#3 PrzemaS

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:106
  • GG:
  • Lokalizacja:Ryczywół
Offline

Napisano 16.06.2008 05:38

Ale jak ma ustawiony Internet to nie moze wejsc na serv a jak ma LAN to normalnie wchodzi na serv i nie moze go dodac do ulubionych servoch bo pokazuje mu sie w grze w LAN a on ma Neostarde i nie ma zadnego lanu
  • +
  • -
  • 0

#4 Gość__*

  • Gość

Reputacja: 0

Offline

Napisano 16.06.2008 05:44

PrzemaS, a macie tego samego dostawce?

#5 PrzemaS

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:106
  • GG:
  • Lokalizacja:Ryczywół
Offline

Napisano 16.06.2008 16:14

Tak mamy we dwoch neostarde TP
  • +
  • -
  • 0

#6 Saper

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 220
Profesjonalista

  • Postów:1315
  • GG:
  • Imię:Juzio ;d
  • Lokalizacja:Bialystok
Offline

Napisano 16.06.2008 19:22

niech zrobi server na Internet i potem niech w konsoli servera wpisze sv_lan 1 i wtedy normalnie bedziecie mogli wchodzic
  • +
  • -
  • 0

#7 PrzemaS

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:106
  • GG:
  • Lokalizacja:Ryczywół
Offline

Napisano 17.06.2008 16:37

To w ogóle sie nie zmienia nadal ten serv jest w LAN'ie
  • +
  • -
  • 0

#8 Qbasss

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:84
  • GG:
  • Lokalizacja:de_westwood
Offline

Napisano 20.07.2008 14:38

A ten twoj kolega ma ruter? Livebox lub cos innego?
  • +
  • -
  • 0

#9 Gość__*

  • Gość

Reputacja: 0

Offline

Napisano 20.07.2008 14:40

Qbasss, zobacz date.

Zmykam + warmy dla Ciebie




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych