Witam! Szukam pluginu dzięki któremu gracze na serwerze pod nieobecność admina będą mogli danego delikwenta wyrzucić z serwera lub zbanować na 1h przykładowo. Widziałem jeden taki plugin lecz jest to FAKEVote czyli nie daje menu z listą graczy gdzie można zbanować lub wyrzucić jakiegoś lecz po wpisaniu kicka tą która wpisze i takiego pluginu nie chcę. Chcę aby wyświetlał listę graczy i możliwość zbanowania/wyrzucenia danego usera gdy osiągnie ponad 50% nie mogę ów pluginu znaleźć a widziałem na kilku serwerach. Proszę o pomoc. Mam nadzieje że dobry dział jak nie proszę o przeniesienie do właściwego a nie do kosza. Dziękuję z góry za pomoc!
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|

Plugin /votekick i /voteban dla graczy
Napisano 20.02.2015 18:21
Fajnie że działa tylko że nie poprawnie bo nie daje vote tylko od razu kicka.
Napisano 20.02.2015 20:40
Fajnie że działa tylko że nie poprawnie bo nie daje vote tylko od razu kicka.
Gdzie to testujesz, na botach czy na serwerze?
Tu ustaw dobrze
voteban_percent 45 - po osiągnięciu 45% banuje danego gracza voteban_type 4 - typ banowania , 4-amxbans voteban_time 2880 - czas bana w minutach , 0 - na zawsze voteban_log 1 - zapisywanie logów w pliku, 1 - tak , 0 - nie jeśli chcesz aby zawsze banowało gracza np od 10 głosów voteban_percent 0 voteban_limit 10 - liczba głosów od jakiej ma banować
Napisano 26.02.2015 22:13
Mam to ustawione tak jak trzeba. Nie jest to tego wina. Zamiast dawać vote to kicka gracza bez większości głosów. Wystarczy na niego kliknąć i dostaje bana.
Napisano 26.02.2015 23:40
Witam
Dołączam się do tego poszukiwania. Te które są na alien nie daje bana wogóle. ;d
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych