Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Problem-Naruszenie ochrony pamięci $HL_C


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 Tiger_pl

    Profesjonalista

  • Zbanowany

Reputacja: 15
Początkujący

  • Postów:161
  • GG:
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 11.09.2009 21:56

Mam kilka serwerów ,które działają z tego samego dedyku ,jednak jeden padł i nie można go uruchomić.
Pokazuje taki log:
./hlds_run: line 321: 26834 Naruszenie ochrony pamięci $HL_CMD
Czy ktoś wie gdzie stoi wina??
Czy to binarki czy może coś w dedyku się zwaliło....

#2 Portek

    Kończymy zabawę, permanentna emerytura!

  • Przyjaciel

Reputacja: 976
Master

  • Postów:3007
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Częstochowa
Offline

Napisano 12.09.2009 12:57

Do parametrów startowych dopisz: -debug -dev -condebug i odpal serwer jak padnie wejdź do katalogu cstrike i podeślij tutaj plik o nazwie qconsole.log, a z katalogu głównego daj plik debug.log
  • +
  • -
  • 0

Dołączona grafika
IP: ts3.cserwerek.pl


#3 Tiger_pl

    Profesjonalista

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 15
Początkujący

  • Postów:161
  • GG:
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 12.09.2009 19:39

Ok serwer sam się odpalił ale powiem szczerze ,że nie moglem pół dnia go z panelu uruchomić .Widocznie to na dedyku im się coś popsuło bo pospamowalem troche i ....naprawili.
Mimo wszystko dzięki za pomoc i na pewno ten temat przyda się też innym .
oczywiście daje pomógl i dzięki ,że jest te forum bo Jesteście na prawdę b.pomocni.
Można zamknąc




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych