Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie
Silnik

Usunie mi ktos frakcje z coda

silnik

  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 Sliwahhh

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: -2
Mniej niż zer0.

  • Postów:19
  • Lokalizacja:dadada
Offline

Napisano 09.02.2015 15:26

Jak w temacie

Załączone pliki


  • +
  • -
  • 0

#2 AutoSource

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:21
  • Imię:Paweł
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 09.02.2015 16:57

W cstrike/addons/amxmodx/configs/cod_frakcje.ini usun :D
  • +
  • -
  • 0

#3 Sliwahhh

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -2
Mniej niż zer0.

  • Postów:19
  • Lokalizacja:dadada
Offline

Napisano 09.02.2015 20:02

Jak usuwam to i tak po wejsciu na serwer trzeba kliknąć 1 zeby sie klasy pokazały niechce tego


  • +
  • -
  • 0

#4 AutoSource

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:21
  • Imię:Paweł
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 09.02.2015 20:50

To zrob frakcje takie: Normalne i premium
  • +
  • -
  • 0

#5 Sliwahhh

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -2
Mniej niż zer0.

  • Postów:19
  • Lokalizacja:dadada
Offline

Napisano 10.02.2015 12:04

Zwykle sie wyswietlaja a Premium nic nie ma tylko 2


  • +
  • -
  • 0

#6 AutoSource

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:21
  • Imię:Paweł
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 10.02.2015 14:30

Musiales zle wpisac
  • +
  • -
  • 0

#7 TremoR

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 10
Początkujący

  • Postów:36
  • Imię:David
  • Lokalizacja:Lublin
Offline

Napisano 10.02.2015 17:57

Proszę.

 

Załączone pliki


  • +
  • -
  • 1





Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: silnik

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych