Dziwna sprawa, otoz sama instalacja Metamod:source sprowadza sie do wrzucenia paczki na serwer i restartu serwera lecz u mnie to nie dziala, po prostu nie widzi tego Metamod'a... Probowalem edytowac gameinfo.txt i tez nic nie dalo... Jest tutaj podobny problem, ale autor nie uzyskal odpowiedzi...
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|

Napisano 30.01.2015 21:19
Napisano 31.01.2015 11:58
Ostatnio przenosiłem serwer z jednej maszyny na drugą miałem ten sam problem żeby się nie bawić walnąłem reinstalacje i wgrałem swoją paczkę z 2 serwera FFA i serwer działa prawidłowo. Sprawdzałeś ścieżkę w pliku metamod.vdf czy masz dobrą ?.
Gdynska-Piwnica.pl - TRÓJMIEJSKA SIEĆ SERWERÓW
Reklama Audio Sieci : http://www37.zippysh...BMJD0/file.html
Napisano 31.01.2015 18:08
zaczalem to instalowac praktycznie bez zadnej wiedzy nt tego silnika : D troche namieszalem, po pobraniu czystego silnika i wgraniu paczki wszystko smiga : )
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: cs:go
CS:GO
[Szukam] Kill sound/PluginNapisany przez Kacperix, 24.03.2024 ![]() |
|
![]() |
|||
Kupię/zlecę napisanie - COD MOD do CS:GONapisany przez Remulux, 18.02.2023 ![]() |
|
![]() |
|||
Ultra VIPZaawansowany system VIP na twój serwer Napisany przez Mesharsky, 15.02.2023 ![]() |
|
![]() |
|||
Reklama Kill4uHubercik. Napisany przez Hubercik., 05.01.2023 ![]() |
|
![]() |
|||
![]() |
[KOSZ] Pomoc w PluginieNapisany przez WaleWiadroo, 10.12.2022 ![]() |
|