Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Strona cs znaki polskie ?



  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
7 odpowiedzi w tym temacie

#1 Kiral

    Nowy

  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:7
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 28.01.2015 17:15

Witam ma problem z forum gdy pobuje wtawic post to wyskakuje blad i nie przez to ze nei mam znakow polskich ą,ę itp jak to dodać ??



#2 wiwi249

    Wszechobecny

  • Użytkownik

Reputacja: 146
Zaawansowany

  • Postów:440
  • GG:
  • Imię:Wiktor
  • Lokalizacja:Tarnobrzeg
Offline

Napisano 28.01.2015 17:27

Trzeba ustawić kodowanie strony i pliku (plików), ja używam UTF-8 w zasadzie do każdego projektu.


  • +
  • -
  • 0

Wykonuję strony internetowe, zlecenia AMXX i HLDS - w tym pisanie pluginów, ogarnianie serwerów, edycja i tworzenie modeli.

Potrzebujesz czegoś? Pisz!

 

"śpieszmy się pisać posty, tak szybko banują..." ~ sebul


#3 Kiral

    Nowy

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:7
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 28.01.2015 18:10

Prosił bym o wytłumaczenie gdzie to mam i jak zrobić 



#4 Kiral

    Nowy

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:7
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 28.01.2015 19:45

Znalazłem taki wątek http://www.przemo.or...=asc&start=285 
wgrałem to co dał do ściagnięcia i teraz pytanie jak wybrać to kodowanie na stronie czy gdzie ? i jak ?



#5 CheQ

    Nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem.

  • Junior Admin

Reputacja: 1984
Godlike

  • Postów:5534
  • Imię:Adaś
  • Lokalizacja:Glinianka
Offline

Napisano 29.01.2015 12:50

Automatyczna wiadomość


Ten temat został przeniesiony z forum

Counter-Strike 1.6 > Problemy

do

Inne > WWW > Problemy
  • +
  • -
  • 0

b_560_95_1.png


#6 Bokser

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 6
Nowy

  • Postów:47
  • Lokalizacja:Windmill
Offline

Napisano 29.01.2015 13:41

Jak robiłeś bazę danych mogłeś wybrać kodowanie znaków utf-8, jak nie to teraz po prostu zmień kodowanie bazy. 


  • +
  • -
  • 0

#7 Kiral

    Nowy

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:7
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 29.01.2015 16:38

zrobiłem i tylko "ó" wyświetla a reszta to znaki zapytania "?" co w takim razie jeszcze moeg zrobic ? 



#8 Shalom_israel

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 5
Nowy

  • Postów:64
  • Imię:Karol
  • Lokalizacja:Wadowice
Offline

Napisano 29.01.2015 16:50

Wykonaj zapytanie w phpmyadmin aby tabele zmieniły kodowanie na UTF-8.

Podaj jaki masz silnik forum/strony [jeżeli wogóle na jakimś silniku się owa strona znajduje]


  • +
  • -
  • 0





Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych:

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych