Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie
Silnik

[ROZWIĄZANE] Prośba o modyfikację HUD

silnik

  • Zamknięty Temat jest zamknięty
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 expert350z

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:7
  • Imię:Maciej
  • Lokalizacja:Kościerzyna
Offline

Napisano 25.01.2015 14:28

Witam, otóż mam problem z HUD'em, a mianowicie to, że miga. Wiem, jest to problem kanałów ale za cholerę nie potrafię tego ogarnąć. 

Czy mógłby ktoś przerobić ten silnik tak, aby HUD nie migał? Oprócz tego mam dane wytrzymałość perku w HUD, ale to w pluginie.

 

Plik sma.:

Załączony plik  QTM_CodMod.sma   41,46 KB  2 Ilość pobrań
  QTM_CodMod.amxx


  • +
  • -
  • 0

#2 TremoR

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 10
Początkujący

  • Postów:36
  • Imię:David
  • Lokalizacja:Lublin
Offline

Napisano 26.01.2015 12:14

Wystarczy, że dodasz kilka linijek z tego pluginu do silnika, plugin wyłączysz i powinno Ci nie migać.


  • +
  • -
  • 0

#3 expert350z

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:7
  • Imię:Maciej
  • Lokalizacja:Kościerzyna
Offline

Napisano 27.01.2015 22:12

Dobra, już nie miga. Miałem zajęte tylko 2 kanały, a migało, okazało się, że czas wyświetlania był za mały i od czasu od czasu migało. Zmieniłem na 1.0 i problem rozwiązany. Temat do zamknięcia :)


  • +
  • -
  • 0

#4 radim

    Godlike

  • Moderator

Reputacja: 932
Master

  • Postów:2725
  • Steam:steam
  • Imię:Arkadiusz
  • Lokalizacja:Janów Lub.
Offline

Napisano 28.01.2015 08:09

Wiadomość wygenerowana automatycznie


Ten temat został zamknięty przez moderatora.

Powód: Pomoc udzielona

Jeśli się z tym nie zgadzasz, report.png raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.


Z pozdrowieniami,
Zespół AMXX.PL
  • +
  • -
  • 0

Chcąc napisać do mnie prywatną wiadomość, wpierw zapoznaj się ze stroną "O mnie" w moim profilu użytkownika [ radim ] !






Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: silnik

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych