Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Problem z pluginem GHW_Weapon_Replacement.amxx


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 Senso1989

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:13
  • Imię:Mateusz
  • Lokalizacja:Koszalin
Offline

Napisano 21.01.2015 22:24

Mam problem z wyzej wymienionym pluginem.
Te pliki mam wgrane
 

Plik GHW_Weapon_Replacement.sma do "addons/amxmodx/amxmodx/scripting"
Plik GHW_Weapon_Replacement.amxx do "addons/amxmodx/plugins"
Plik new_weapons.ini do "addons/amxmodx/configs/"
Plik new_weapons_de_dust2.ini do "addons/amxmodx/configs/"

GHW_Weapon_Replacement.amxx Dopisałem do plugins.ini

Na próbe wgrałem 1 nowy model tworzac nowy folder o nazwie "nowe modele" wiec sciezka wyglada tak models/nowe modele

w pliku new_weapons.ini napisalem sciezke taka:


"models/v_m4a1.mdl" "models/nowe modele/v_m4a1.mdl"

model sie pobiera, ale juz po pobraniu tego modelu serwer staje w polowie ladowania i cs sie zawiesza.
pomaga tylko ctrl+alt+delete
Po wylaczeniu owego pluginu i restartu serwera wszystko dziala.

W logach tez cisza.


 


  • +
  • -
  • 0

#2 IntelCom

    Wszechwiedzący

  • Power User

Reputacja: 100
Zaawansowany

  • Postów:500
  • GG:
  • Imię:Dawid
  • Lokalizacja:Opole
Offline

Napisano 21.01.2015 22:29

A spróbuj jakiś inny model o innej nazwie.
  • +
  • -
  • 1

#3 tytusek

    Wszechmogący

  • Power User

Reputacja: 126
Zaawansowany

  • Postów:648
Online

Napisano 21.01.2015 22:35

"models/v_m4a1.mdl" "models/nowe modele/v_m4a1.mdl"

 

folder nie może zawierać spacji spróbuj zmienić nowe modele na nowemodele 


  • +
  • -
  • 1

Dodatek do [Metamod] - AntyCheat (wykrywanie plików z cheatami)

 

Sprzedam WPLN na Pukawce, duże ilości jak i małe odnawialne co miesiąc, prawie zawsze coś mam na sprzedaż zainteresowany pisz PW

download.png

 

 


#4 Senso1989

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:13
  • Imię:Mateusz
  • Lokalizacja:Koszalin
Offline

Napisano 21.01.2015 22:44

"models/v_m4a1.mdl" "models/nowe modele/v_m4a1.mdl"

 

folder nie może zawierać spacji spróbuj zmienić nowe modele na nowemodele 

Fakt, niezauwazylem ^^
teraz dziala :) 
mozna zamknac.


  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych