Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Roundsoundy słyszy tylko administracja


Najlepsza odpowiedź CoJestXdd, 10.01.2015 13:28

A masz RoundSound'y?

Bo z tego co wiem muzyka na początku rundy się gryzie z RoundSound'ami. Jeśli masz to wyłącz RS'y i sprawdź czy działa.

 

EDIT:

Stary już wiem gdzie jest problem. Na niektórych serwerach właściciele również ustawiają RS'y w folderze misc i o nazwie 1-10. Rozwiązaniem jest utworzenie folderu o nazwie "roundstartserwer" (możesz go zmienić po prostu ustawiłem taką ścieżkę) w folderze "misc" (lokalizacja pliku o nazwie "1" powinna być taka : "sound/misc/roundstartserwer/1") i wrzucenie tam wszystkich Twoich plików od 1 do 10. Daj znać czy działa ;D

Przejdź do postu


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
10 odpowiedzi w tym temacie

#1 Asheller

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:16
  • Lokalizacja:Lublin
Offline

Napisano 07.01.2015 15:01

Witam, używam pluginu roundstartmusic z tego forum, niestety problem leży w tym, że roundsoundy słyszy tylko administracja, nikt z graczy. ;x

 

.sma w załączniku

Załączone pliki


  • +
  • -
  • 0

#2 CoJestXdd

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 8
Nowy

  • Postów:64
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 07.01.2015 20:55

A dobrze dodałeś muzykę na FastDL/FTP serwera?


  • +
  • -
  • 0

#3 Asheller

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:16
  • Lokalizacja:Lublin
Offline

Napisano 08.01.2015 01:28

Owszem, jest w folderze podanym w .sma, pobiera się normalnie podczas wchodzenia na serwer, niestety nie odtwarza u niektórych.


  • +
  • -
  • 0

#4 CoJestXdd

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 8
Nowy

  • Postów:64
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 08.01.2015 16:24

A nie sprawdziłeś czy plugin wymaga podania "sound/" na początku? W większości tego typu pluginu nie trzeba a jeśli u niektórych nie słychać to znaczy, że im się nie pobrało.


  • +
  • -
  • 1

#5 Asheller

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:16
  • Lokalizacja:Lublin
Offline

Napisano 09.01.2015 13:25

Mi się na przykład pobiera, ale i tak nie słyszę.
  • +
  • -
  • 0

#6 CoJestXdd

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 8
Nowy

  • Postów:64
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 09.01.2015 19:51

A sprawdziłeś czy plugin wymaga podania sound/ w ścieżce?

 


  • +
  • -
  • 1

#7 Asheller

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:16
  • Lokalizacja:Lublin
Offline

Napisano 10.01.2015 11:24

Owszem, wymaga sound/ i jest ono podane.


  • +
  • -
  • 0

#8 CoJestXdd

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 8
Nowy

  • Postów:64
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 10.01.2015 13:28   Najlepsza odpowiedź

A masz RoundSound'y?

Bo z tego co wiem muzyka na początku rundy się gryzie z RoundSound'ami. Jeśli masz to wyłącz RS'y i sprawdź czy działa.

 

EDIT:

Stary już wiem gdzie jest problem. Na niektórych serwerach właściciele również ustawiają RS'y w folderze misc i o nazwie 1-10. Rozwiązaniem jest utworzenie folderu o nazwie "roundstartserwer" (możesz go zmienić po prostu ustawiłem taką ścieżkę) w folderze "misc" (lokalizacja pliku o nazwie "1" powinna być taka : "sound/misc/roundstartserwer/1") i wrzucenie tam wszystkich Twoich plików od 1 do 10. Daj znać czy działa ;D

Załączone pliki


Użytkownik CoJestXdd edytował ten post 10.01.2015 13:33

  • +
  • -
  • 1

#9 Elsi

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:38
  • Imię:Adam
  • Lokalizacja:Białystok
Offline

Napisano 10.01.2015 14:56

Szczerze to polecam Ci ten plugin, sam go używam, używałem wiele razy i mi normalnie wszystko ładnie śmigało...

http://amxx.pl/topic...962-roundsound/


  • +
  • -
  • 0

#10 CoJestXdd

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 8
Nowy

  • Postów:64
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 10.01.2015 18:19

@UP

On ma problemy z pluginem, który odtwarza muzykę na początku rundy a nie pod koniec, sprawdź o jaki plugin chodzi a dopiero potem odpowiadaj.


  • +
  • -
  • 1

#11 Asheller

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:16
  • Lokalizacja:Lublin
Offline

Napisano 11.01.2015 14:19

Dalej nic, ale leci pare + za chęci.

 

Jednak działa, dzięki wielkie za pomoc.


Użytkownik Asheller edytował ten post 11.01.2015 14:45

  • +
  • -
  • 1




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych