Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie
Modyfikacja

Menu broni vipa

modyfikacja

  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
7 odpowiedzi w tym temacie

#1 Haker1998

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:8
  • Imię:Krzychu
  • Lokalizacja:Kielce
Offline

Napisano 05.01.2015 19:20

Witam chciałbym prosić o dodaniu do teog vipa,żeby menu broni wyświetlało się od 3 rundy po rozgrzewce,ponieważ chce na serwerze mieć rozgrzewke trwającą 60 sekund.Menu broni jest dodane tylko pojawia się od 1 rundy.

Załączone pliki


  • +
  • -
  • 0

#2 Haker1998

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:8
  • Imię:Krzychu
  • Lokalizacja:Kielce
Offline

Napisano 06.01.2015 10:12

Ref Poradziłem sobie z rozgrzewką wtedy vip nie będzie działał proszę tylko jeszcze o zrobienie menu broni od 3 rundy.


  • +
  • -
  • 0

#3 IntelCom

    Wszechwiedzący

  • Power User

Reputacja: 100
Zaawansowany

  • Postów:500
  • GG:
  • Imię:Dawid
  • Lokalizacja:Opole
Offline

Napisano 06.01.2015 18:02

Sprawdź czy działa:

 

 

Załączone pliki


  • +
  • -
  • 0

#4 Haker1998

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:8
  • Imię:Krzychu
  • Lokalizacja:Kielce
Offline

Napisano 06.01.2015 19:41

Nie da się tego skompilować nawet lokalnie tyle errorów.


  • +
  • -
  • 0

#5 IntelCom

    Wszechwiedzący

  • Power User

Reputacja: 100
Zaawansowany

  • Postów:500
  • GG:
  • Imię:Dawid
  • Lokalizacja:Opole
Offline

Napisano 06.01.2015 21:21

Na pewno, jak sprawdzałem to chyba było ok z kompilacją.

Teraz już nie mogę luknąć , bo jestem mobile.
  • +
  • -
  • 0

#6 Haker1998

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:8
  • Imię:Krzychu
  • Lokalizacja:Kielce
Offline

Napisano 07.01.2015 15:00

Sprawdź jak będziesz na kompie bo nie da się skompilować.


  • +
  • -
  • 0

#7 IntelCom

    Wszechwiedzący

  • Power User

Reputacja: 100
Zaawansowany

  • Postów:500
  • GG:
  • Imię:Dawid
  • Lokalizacja:Opole
Offline

Napisano 07.01.2015 18:50

Ok, poprawiłem.

 

Sprawdź.

 

http://wklej.org/id/1586857/


  • +
  • -
  • 1

#8 Haker1998

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:8
  • Imię:Krzychu
  • Lokalizacja:Kielce
Offline

Napisano 08.01.2015 15:05

Ok działa wielkie dzięki :D


  • +
  • -
  • 0





Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: modyfikacja

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych