Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Serwer postawiony na starej wersji hlds crashuje się, na nowej nie można na niego wejść.W konsoli wyświetla się błąd, który nic mi nie tłumaczy.


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 Brzesin

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:18
  • Lokalizacja:Alcatraz
Offline

Napisano 05.01.2015 19:00

Witajcie

Postawiłem niedawno serwer i od początku mam z nim problemy. Na HLDS 5787 serwer działa, lecz mam problemy z:

    threadtools.cpp (2968) : Assertion Failed: Failed to create thread (error 0xb)

poza tym

SZ_GetSpace: overflow on mundzio
SZ_GetSpace: overflow on mundzio
SZ_GetSpace: overflow on mundzio
SZ_GetSpace: overflow on mundzio
SZ_GetSpace: overflow on mundzio
SZ_GetSpace: overflow on mundzio

Po aktualizacji HLDS do 6153 dzieją się cyrki, serwer uruchamia się, z tego co kojarzę ma problemy z hamsandwich, a gdy jakiś gracz wejdzie na serwer crash. Mod jaki jest zainstalowany to jailbreak_manager 1.8. Pomóżcie, bo chcę odbudować serwer, a przez te crashe nie mam możliwości.


  • +
  • -
  • 0
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#2 Puchate

    Wszechobecny

  • Użytkownik

Reputacja: 198
Profesjonalista

  • Postów:432
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 06.01.2015 00:01

 

 

 z tego co kojarzę ma problemy z hamsandwich,

Wgraj moduł w odpowiedniej wersji oraz plik hamdata.ini. Wiele razy o tym było, warto poszukać.


  • +
  • -
  • 0

#3 Brzesin

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:18
  • Lokalizacja:Alcatraz
Offline

Napisano 06.01.2015 12:57

Wgrywałem, efekt zerowy
  • +
  • -
  • 0
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#4 IntelCom

    Wszechwiedzący

  • Power User

Reputacja: 100
Zaawansowany

  • Postów:500
  • GG:
  • Imię:Dawid
  • Lokalizacja:Opole
Offline

Napisano 06.01.2015 14:54

Z tego co wyczytałem w necie to po prostu masz zapchaną partycję.

Wpisz w ssh df -h i sam zobaczysz.

 

Rozwiązanie:

 

Zwolnij trochę miejsca z partycji.


Użytkownik IntelCom edytował ten post 06.01.2015 14:55

  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych