Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Roundsound trwa nie tyle ile powinno


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 Damianxpl01

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:21
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 05.01.2015 12:33

Siema, pan zielony czyli ja , znów ma problem. Otóż , zainstalowałem te rs'y : http://amxx.pl/topic...014-by-maxior/ 

Według tego poradnika : http://amxx.pl/topic...d-round-sounds/

 

I problem tkwi w tym, że normalnie gra piosenka ale jak jest nowa runda jeszcze freeztime jest to nie gra już a piosenki powinny trwać okooło 15 sec a trwają jakieś 5 ... Czemu tak jest i jak to naprawić? 

 

Kolejny problem to , czemu te rs;y się tak wolno pobierają? Mam fd a musiałem z 5 min czekać aż się pobiorą .. i inni też tak mają . 

 

PS; W mapname i prefix map nic nie ruszałem bo mam only DD2, w amx.cfg dopisałem cvar erc_random_precache "6-7"

 

A tak wygląda roundsound.ini : 

 

; CT Sounds

"sound/misc/1.mp3" "CT"
"sound/misc/3.mp3" "CT"
"sound/misc/5.mp3" "CT"
"sound/misc/7.mp3" "CT"
"sound/misc/9.mp3" "CT"
"sound/misc/11.mp3" "CT"
"sound/misc/13.mp3" "CT"
 
; T Sounds
"sound/misc/2.mp3" "T"
"sound/misc/4.mp3" "T"
"sound/misc/6.mp3" "T"
"sound/misc/8.mp3" "T"
"sound/misc/10.mp3" "T"
"sound/misc/12.mp3" "T"
 
Jak wszedłem na spect, to jest normalnie trwa tyle ile powinno a w tt/ct jak zaczyna się freeztime to się tak jakby ucina piosenka ...

Użytkownik Damianxpl01 edytował ten post 05.01.2015 12:37

  • +
  • -
  • 0

#2 v139

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 4
Nowy

  • Postów:92
  • Lokalizacja:Ziemia
Offline

Napisano 06.01.2015 13:58

Co do FastDownload - masz ustawione poprawne adresy serwera, z którego pliki mają się pobierać?


  • +
  • -
  • 0

#3 Damianxpl01

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:21
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 06.01.2015 19:47

Już rozwiązane. Winowajcą był plugin loadingsound.


  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych