Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

HLDS 6153 a plugin VIP-a + DPROTO


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
Brak odpowiedzi do tego tematu

#1 Bartek.Friend

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:1
  • Imię:Bartek
  • Lokalizacja:Sieradz
Offline

Napisano 04.01.2015 16:05

Witam serdecznie.

 

Mam taki mały problemik jeśli chodzi o plugin VIPa robiony na Waszym generatorze. Mianowicie... po update HLDS do wersji 6153 zniknął VIP. Prefiks VIP-a istnieje w grze, natomiast nie ma broni które były załczone przy tworzeniu owego vipa. Przed update wszystko działało jak trzeba, obecnie vip nie dziala i nawet jesli stworzę nowego nie przynosi to żadnego skutku. Druga sprawa to konfiguracja dproto, skonfigurowane miałem w taki sposób aby nsów pokazywało jako VALVE, co prawda pokazuje ich w ten sposób ale nie wszystkich.  Na 25 osób grających na serwerze, około 3-4 mają VALVE, a reszta NSów ma generowane jako STEAM. Próbowałem już wgrywać konfigi tutaj z Waszej strony, restarty serwera i d*pa zbita, nadal jest tak samo.

 

proszę o pomoc.


  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych