Skocz do zawartości

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse

Zdjęcie
PokeMod

Pokemod - informacje

pokemod informacje pokemon poke

• Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
104 odpowiedzi w tym temacie

#101 NiczegoWinien

Wszechpomocny

• Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 70
Pomocny

Napisano 28.12.2025 16:24

Zapraszam wszystkich na serwer testowy, by móc wyłapać ewentualne błędy przed postawieniem BETY
51.38.122.215:27210

Użytkownik NiczegoWinien edytował ten post 28.12.2025 16:25

• +
  • -
  • 1

#102 Vasto_Lorde

Wszechmogący

• Power User

Reputacja: 257
Wszechwidzący

• GG:
  • Steam:steam

Napisano 29.12.2025 21:16

1. Nie ma fastdownload
2. Brak polskich znaków w motd

3. Informacje o poziomie/pokemonie itp (hud z lewej) miga lub znika, podejrzewam że drugi hud (z atakiem i pasywką) wyświetla się zbyt często i zajmuje wszystkie kanały 

4. Dobrze by było wyświetlić nazwę obszaru w danym regionie również w menu, nawet jeśli jest zablokowane przez brak poziomu.

5. Po użyciu "wyjdź" z jakiegokolwiek menu spod /menu nie wracam z powrotem do głównego menu - fajnie by było gdyby cały system menu obsługiwał  powroty do poprzednego menu

• +
  • -
  • 1

#103 NiczegoWinien

Wszechpomocny

• Autor tematu
  • Użytkownik

Pomocny

Napisano 29.12.2025 21:42

Dzięki za konkrety. W najbliższym czasie zajmę sie tym 👍👍
  • +
  • -
  • 0

#104 Rank Up

Życzliwy

• Użytkownik

Reputacja: 6
Nowy

Napisano 29.12.2025 23:40

Odnośnie 5. powyższej to np. po wpisaniu /sklep cofanie działa normalnie, a przy /menu właśnie nie :D

Ode mnie dodatkowo to:

1. Cooldown skilla nie odnawia się wraz z nową rundą, czyli jak użyję skill pod koniec rundy i mam 25 sekund cooldownu to musze czekać dalej. Lepiej jakby z początkiem nowej rundy cooldown się resetował. 

2. Jak się skończy mapa to nie ładuje na nowo serwer tylko cały czas mam tabelę wyników i musze po prostu z menu serwerów jeszcze raz się połączyć.

3. Jestem sam na serwerze, podkładam pakę i wygrywam rundę. Mam info na czacie "[Bonus Rundy] Wygrales! Otrzymujesz +10 punktów!", ale ogóle w lewym górnym hudzie mam +50EXP. Może kwestia, ze coś jeszcze jest liczone, ale trochę mylące :D

4. Ewolucja rattaty - zadanie "Walka do końca" myślę, że warto podać ile to jest HP, bo niskie to ciężko określić :D

5. Trochę nie rozumiem pokedexu, bo mogę sprawdzić tylko tego pokemona, którego mam, ale może taki jest Twój zamysł. 

6. Może warto stworzyć komendy typu /pokedex /odznaki itd., żeby od razu przenosiły do tych sekcji, a nie poprzez wpisywanie menu i tam wybór tego?

7. Czy planujesz wersję angielską? Potencjał widzę duży, ale obawiam się, że jedynie polskojęzyczna będzie ograniczać ten serwer. Coraz mniej ludzi w polsce gra w cs 1.6, więc warto od razu pomyśleć czy nie pójść też w angielską wersję, aby ściągnąć graczy zza granicy. 

Na razie to tyle. Byłem sam na serwerze i ciężko więcej przetestować, ale testowałem chyba co mogłem i wszystko śmiga :)

Ogólnie bardzo mi się to podoba! Trochę inne spojrzenie na pokemoda no i wszystko jest bardzo estetyczne oraz proste i łatwe do ogarnięcia. 

• +
  • -
  • 1

#105 NiczegoWinien

Wszechpomocny

• Autor tematu
  • Użytkownik

Pomocny

Napisano 30.12.2025 19:32

Dzięki za informację. W wolnej chwili będę nanosił poprawki. Jesli chodzi o wersje angielską to miałem taki zamysł lecz chcialem najpierw zrobic podstawę w języku polskim. Dodanie/zmiana angielski to wtedy 1-2 dni pracy
  • +
  • -
  • 1

Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: pokemod, informacje, pokemon, poke

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych