Cześć, jest takie coś jak LOL-Mod w naszym starym poczciwym CS'ie czy chu**wo szukałem?
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|

[ROZWIĄZANE] LOL Mod w CS 1.6 ?
Napisano 25.12.2014 22:58
1:0 dla BeniaW odpowiedzi na ten status, przejrzałem kilka ostatnich Twoich postów i dodałem Ci kolejne 3 punkty ostrzeżeń. Mam nadzieję, że pomogłem.

Nie pomagam za darmo na pw.
Napisano 25.12.2014 23:03
NIE MA I oby nie było...
Napisano 25.12.2014 23:04
Znając życie ktoś zaraz ruszy d*pę i zacznie robić, takie tam kradnięcie pomysłu
1:0 dla BeniaW odpowiedzi na ten status, przejrzałem kilka ostatnich Twoich postów i dodałem Ci kolejne 3 punkty ostrzeżeń. Mam nadzieję, że pomogłem.

Napisano 25.12.2014 23:05
Mam nadzieję, że nikt się nie odważy
Napisano 25.12.2014 23:08
Znając życie ktoś zaraz ruszy d*pę i zacznie robić, takie tam kradnięcie pomysłu
Przymiarek do tego moda było już kilka. Widziałem to gdzieś kiedyś na alliedzie, tutaj na forum oraz na innych forach. Oczywiście nie publiki i to w większości były jakieś przeróbki codmodów.
Serio myślałeś, że mamy prawie 2015r i jako pierwszy wpadłeś na pomysł lol moda?
Napisano 25.12.2014 23:09
Ogólnie rzecz biorąc mieliśmy zamiar robić Ekipa była zacna, mapa już się robiła, modele turretów, postaci itd były. Silnik się pisał. Ale z komunikacją było ciężko. Był to środek roku szkolnego i ciężko było spotkać się w te 5 osób razem.
Napisano 25.12.2014 23:12
No to niedługo ten mod ujrzy światło dzienne
Napisano 25.12.2014 23:20
No to niedługo ten mod ujrzy światło dzienne
![]()
Chyba nie myślisz, że moje przemyślenia na GG były potwierdzeniem, że za taki mod się biorę.
@sNH., a mieliście zrobiony widok "z góry mapy" tak jak w lolu?

Napisano 25.12.2014 23:35
Nee, ogólnie projekt opierał się na pomysłach. Zastanawialiśmy się nad lobby poza mapą i kilku serwerach, ale już nie chce mi się tego szukać bo mam na 2 dysku Najbardziej szkoda modeli bo były bardzo fajne
Napisano 25.12.2014 23:44
Dokładne odwzorowanie tego moda w csie nie ma sensu. Mówię tu o widoku z góry, lobby, usunięciu broni itp.
Jedyny ciekawy pomysł to zrobić to podobnie jak coda/diablo, że są bronie i dodatkowe moce, bo inaczej nie dałoby się zachować balansu między ADC, Tankami czy Assasinami, a supportami nikt by nie grał.
Napisano 26.12.2014 00:58
co do widoku umieszczasz byt nad głową wysoko i umieszczasz tam kamerę (tyle filozofii ) :c
co do moda był jako przerobiony cod
Napisano 26.12.2014 09:22
Z widokiem raczej problemu by nie było. Część modeli, dźwięki, grafiki już kiedyś wstawiłem na forum: http://amxx.pl/topic...s-i-inne-pliki/
Resztę niestety trzeba skonwertować. Chyba, że ktoś już ma.
Napisano 26.12.2014 09:43
Zapewne w 2015 będzie już jakiś serwerek (pewnie zagraniczny) na tym śmigał, a w 2016 może będzie paczka ogólno dostępna..
Napisano 26.12.2014 09:58
Nikt przy zdrowym ciele nie podejmnie sie tego syfu
.
Dlaczego nie?
To dla fanatyków lola i CS'a mogłoby dać spore możliwości, natomiast po co?
Nic innego po za nazwami ewentualnie jakimiś dodatkami które i tak na odległość pachną CoD'em czy diablo?
Zero sensu.
Równie dobrze można to nazwać Call of Duty LoL i to będzie jedno i to samo
Trudne do wykonania to nie jest, potrzeba jedynie kogoś kto zna się dobrze na LoLu i skryptera do modeli
TWORZENIE FOR SPOŁECZNOŚCIOWYCH | ZARZĄDZANIE STRONAMI INTERNETOWYMI
WSPARCIE TECHNICZNE SERWERÓW HLDS | MODERNIZACJA, OPTYMALIZACJA, ZABEZPIECZENIA
Zapraszam do mojego profilu
Napisano 26.12.2014 11:33
Ja myślę, że w 1.6 już nic z tego nie wyjdzie, prędzej cs:go kiedy skrypterzy wezmą górę W ciągu może 2 lat, jeszcze większa osób tam się przeniesie i na 100% ktoś zacznie znowu zabawę z nowymi modami, tak aby zarobić. Historia się powtórzy i pewnie będzie coś ala lol mod. Ja sam chciałbym zobaczyć pokemoda i mam fajne plany co do niego
Napisano 26.12.2014 12:20

Ale na początek nie musi być modeli, modele można dodać zawsze i wszędzie.

Napisano 26.12.2014 21:09
Ja myślę, że w 1.6 już nic z tego nie wyjdzie, prędzej cs:go kiedy skrypterzy wezmą górę
W ciągu może 2 lat, jeszcze większa osób tam się przeniesie i na 100% ktoś zacznie znowu zabawę z nowymi modami, tak aby zarobić. Historia się powtórzy i pewnie będzie coś ala lol mod. Ja sam chciałbym zobaczyć pokemoda i mam fajne plany co do niego
CS:GO to nic innego jak SourceMod, który od dawna bije na główkę naszego kochanego Amx'a.
Zwątpiłem jak kiedyś zobaczyłem budowę pluginu VIP'a tam !
Natomiast skrypterzy już biorą się pod GO, ale raczej do tworzenia rozgrywek al'a turniejowych/lanowych.
Nie sądzę, aby ktoś robił modyfikacje choćby typu COD, bardziej ludzie skupiają się na CS:GO w kwestii gier turniejowych.
Raczej nie wydaje mi się aby ktoś widział dobry zysk z tego robiąc sieć i serwery typu COD, marne szanse.
Świetna sprawa bo nowość, ale i tak wiadomo że każdy woli czyste rozgrywki i tam bajery ładować.
Znam wiele osób które tylko mają GO dla turniejów natomiast grają w 1.6 dla przyjemności
Napisano 26.12.2014 22:22
Ja myślę, że w 1.6 już nic z tego nie wyjdzie, prędzej cs:go kiedy skrypterzy wezmą górę
W ciągu może 2 lat, jeszcze większa osób tam się przeniesie i na 100% ktoś zacznie znowu zabawę z nowymi modami, tak aby zarobić. Historia się powtórzy i pewnie będzie coś ala lol mod. Ja sam chciałbym zobaczyć pokemoda i mam fajne plany co do niego
CS:GO to nic innego jak SourceMod, który od dawna bije na główkę naszego kochanego Amx'a.
Zwątpiłem jak kiedyś zobaczyłem budowę pluginu VIP'a tam !![]()
Natomiast skrypterzy już biorą się pod GO, ale raczej do tworzenia rozgrywek al'a turniejowych/lanowych.
Nie sądzę, aby ktoś robił modyfikacje choćby typu COD, bardziej ludzie skupiają się na CS:GO w kwestii gier turniejowych.Raczej nie wydaje mi się aby ktoś widział dobry zysk z tego robiąc sieć i serwery typu COD, marne szanse.
Świetna sprawa bo nowość, ale i tak wiadomo że każdy woli czyste rozgrywki i tam bajery ładować.
Znam wiele osób które tylko mają GO dla turniejów natomiast grają w 1.6 dla przyjemności
Co ty nie powiesz? Source mod? Nie domyśliłbym się o_0 Ktoś bierze się za Cod, bo mam parę znajomości, a dark leń miał robić diablo moda, więc nie mów że będą marne szanse na zysk. Dobrze zrobiony mod i serwer i zysk jest. Co do grania w go. Sam gram w go, żeby być coraz lepszym i grać na turniejach. Co jakiś czas pykamy sobie teamówki i dość dobrze to idzie. Wg mnie będzie podobna sytuacja jak z 1.6, niby każdy sadzi esl'e i mixy, a później przesiada się na mody. W moim przypadku też pewnie tak będzie, wbiję sobie globala i już nie będzie nic ciekawego to będę szukać modów. W sumie codziennie pogrywam sobie na surfie obecnie.
Napisano 26.12.2014 23:06
Zwątpiłem jak kiedyś zobaczyłem budowę pluginu VIP'a tam !![]()
Nie sądzę, aby ktoś robił modyfikacje choćby typu COD, bardziej ludzie skupiają się na CS:GO w kwestii gier turniejowych.Raczej nie wydaje mi się aby ktoś widział dobry zysk z tego robiąc sieć i serwery typu COD, marne szanse.
Co ty nie powiesz? Source mod? Nie domyśliłbym się o_0 Ktoś bierze się za Cod, bo mam parę znajomości, a dark leń miał robić diablo moda, więc nie mów że będą marne szanse na zysk. Dobrze zrobiony mod i serwer i zysk jest. Co do grania w go. Sam gram w go, żeby być coraz lepszym i grać na turniejach. Co jakiś czas pykamy sobie teamówki i dość dobrze to idzie. Wg mnie będzie podobna sytuacja jak z 1.6, niby każdy sadzi esl'e i mixy, a później przesiada się na mody. W moim przypadku też pewnie tak będzie, wbiję sobie globala i już nie będzie nic ciekawego to będę szukać modów. W sumie codziennie pogrywam sobie na surfie obecnie.
ESL wymarł zanim Ty zacząłeś myśleć o GO.
Teraz to tylko jest zbyt na GO, ewentualnie jakieś MIRCE, bo znaleźć 1:1 na ESL to jest magia, a 5'tki to tylko z randomami bez TS'a ogarniesz.
Tydzień tak się bawiłem.
Dark dużo tego Diablo zrobił, nie wiem czemu przestał? Pewnie czas.
Ironia to Ci kiepsko wychodzi, ja stwierdzam fakty, Ty próbujesz zabłysnąć
Koniec takiego głupiego gadania.
Wątpię, że w przypadku GO mody będą bardziej opłacalne niż turniejówki.
Wybacz, ale nie widzi mi się żeby ktoś rozdawał na modach skiny, a to priorytet dla każdego jak widzę po graczach
Przeważnie i tak każdy kto chce grać dla zabawy wraca do 1.6 i tutaj się bawi
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych