Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Mam problem ;/


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
12 odpowiedzi w tym temacie

#1 idStorage

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:13
  • GG:
Offline

Napisano 11.06.2008 22:28

Mam serwer na pukawce dodałem siebie jako head-admina ze wszystkimi flagami itp ale niestety w grze w AMXMODMENU nie mogę wejsc w np 9.more do 5.change maps dalej juz tak jakby zablokowane :/ z dadaniem admina jest na 100% wszystko OK bo kumpel wszedł z moim nickiem i wszytsko było ok ! tak więc proszę wac speców abyście mi pomogli
  • +
  • -
  • 0

#2 silversurfer

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 37
Życzliwy

  • Postów:209
  • Lokalizacja:Poznań
Offline

Napisano 11.06.2008 22:38

idStorage, Pokaż swoje plugins.ini
Kumpel wszedł i też miał taki sam problem, że nie mógł zmienić mapki?
Bo mówisz, że "ok", ale nie wiem w jakim kontekście...
  • +
  • -
  • 0

#3 idStorage

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:13
  • GG:
Offline

Napisano 11.06.2008 22:43

mi chodzi o to , ze nie moge uzywac zafdnej innej opcji w amxmodmenu ponizej 5.zmiana mapy


kumpel wszedł na moim nicku i miał head-admina mógł wszyytsko tylko nie ja


users.ini

"$[FW]$ idStorage.mac" "" "abcdefghijklmnopqrstu" "e"
  • +
  • -
  • 0

#4 Gość__*

  • Gość

Reputacja: 0

Offline

Napisano 11.06.2008 22:44

idStorage, może nie masz wszytskich flag? Pokaż useres.ini.

#5 silversurfer

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 37
Życzliwy

  • Postów:209
  • Lokalizacja:Poznań
Offline

Napisano 11.06.2008 22:46

idStorage, No, jak on mógł a Ty nie to serwer dobrze działa.
Może coś z configiem, albo cs'em masz...
  • +
  • -
  • 0

#6 idStorage

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:13
  • GG:
Offline

Napisano 11.06.2008 22:47

no raczej nie bo robilem re-instalke CSa




Mój config


// This file is overwritten whenever you change your user settings in the game.
// Add custom configurations to the file "userconfig.cfg".

unbindall
bind "TAB" "+showscores"
bind "ENTER" "+attack"
bind "ESCAPE" "cancelselect"
bind "SPACE" "+jump"
bind "'" "+moveup"
bind "+" "sizeup"
bind "," "+moveleft"
bind "-" "sizedown"
bind "." "+moveright"
bind "/" "+movedown"
bind "1" "slot1"
bind "2" "slot2"
bind "3" "slot3"
bind "4" "slot4"
bind "5" "slot5"
bind ";" "+mlook"
bind "=" "sizeup"
bind "[" "invprev"
bind "" "amxmodmenu"
bind "]" "invnext"
bind "`" "toggleconsole"
bind "a" "+moveleft"
bind "b" "buy"
bind "c" "+movedown"
bind "d" "+moveright"
bind "e" "+use"
bind "f" "impulse 100"
bind "i" "nightvision"
bind "j" "drop"
bind "m" "autobuy"
bind "n" "rebuy"
bind "p" "chooseteam"
bind "q" "+voicerecord"
bind "r" "+reload"
bind "s" "+back"
bind "t" "impulse 201"
bind "u" "messagemode2"
bind "v" "+moveup"
bind "w" "+forward"
bind "y" "messagemode"
bind "~" "toggleconsole"
bind "UPARROW" "+forward"
bind "DOWNARROW" "+back"
bind "LEFTARROW" "+left"
bind "RIGHTARROW" "+right"
bind "ALT" "+strafe"
bind "CTRL" "+duck"
bind "SHIFT" "+speed"
bind "F3" "say!!! ZAPRASZAM [4FUN]-[TP] 193.143.121.131:27211 haso : ao !!!"
bind "F4" "say ZAPRASZAM 193.143.121.131:27211 haslo : ao !! "
bind "F5" "say +-Kupilem Armatke xD-+"
bind "F6" "say!!!! ZAPRASZAM [4FUN] 193.143.121.131:27211 haso : ao !!!! "
bind "F7" "load quick"
bind "F10" "quit prompt"
bind "INS" "+klook"
bind "PGDN" "+lookdown"
bind "PGUP" "+lookup"
bind "END" "centerview"
bind "MWHEELDOWN" "invnext"
bind "MWHEELUP" "invprev"
bind "MOUSE1" "+attack"
bind "MOUSE2" "+attack2"
bind "PAUSE" "pause"
_cl_autowepswitch "1"
_snd_mixahead "0.1"
ati_npatch "1.0"
ati_subdiv "2.0"
bgmvolume "1.000000"
bottomcolor "6"
brightness "1.000000"
cl_allowdownload "1"
cl_allowupload "1"
cl_backspeed "400"
cl_cmdbackup "60"
cl_cmdrate "40"
cl_corpsestay "600.000000"
cl_crosshair_color "50 250 50"
cl_crosshair_size "small"
cl_crosshair_translucent "1"
cl_dlmax "768"
cl_download_ingame "1"
cl_dynamiccrosshair "1"
cl_forwardspeed "400"
cl_himodels "0"
cl_idealpitchscale "0.8"
cl_lc "1"
cl_logocolor "#Valve_Yellow"
cl_logofile "smiley"
cl_lw "1"
cl_minmodels "0"
cl_radartype "0"
cl_righthand "1"
cl_shadows "1"
cl_timeout "60"
cl_updaterate "35"
cl_vsmoothing "0.05"
cl_weather "1"
con_color "255 180 30"
console "1.000000"
crosshair "1.000000"
fastsprites "0"
fps_max "72.0"
fps_modem "0.0"
gamma "2.500000"
gl_dither "1"
gl_flipmatrix "0"
gl_fog "1"
gl_monolights "0"
gl_overbright "0"
gl_polyoffset "0.1"
hisound "1"
hpk_maxsize "4"
hud_capturemouse "1"
hud_centerid "0"
hud_draw "1"
hud_fastswitch "0"
hud_saytext_internal "1"
hud_takesshots "0"
joystick "0"
lookspring "0.000000"
lookstrafe "0.000000"
m_filter "0"
m_forward "1"
m_pitch "0.022"
m_side "0.8"
m_yaw "0.022"
model "gordon"
MP3FadeTime "2.0"
MP3Volume "0.8"
mp_decals "300.000000"
name "$[FW]$ idStorage.mac"
net_graph "0"
net_graphpos "1"
net_scale "5"
r_bmodelhighfrac "5.0"
r_detailtextures "0"
s_a3d "0.0"
s_automax_distance "30.0"
s_automin_distance "2.0"
s_bloat "2.0"
s_distance "60"
s_doppler "0.0"
s_eax "0.0"
s_leafnum "0"
s_max_distance "1000.0"
s_min_distance "8.0"
s_numpolys "200"
s_polykeep "1000000000"
s_polysize "10000000"
s_refdelay "4"
s_refgain "0.4"
s_rolloff "1.0"
s_verbwet "0.25"
sensitivity "1"
skin ""
spec_autodirector_internal "1"
spec_drawcone_internal "1"
spec_drawnames_internal "1"
spec_drawstatus_internal "1"
spec_mode_internal "2"
spec_pip "0"
suitvolume "0.250000"
sv_aim "1"
sv_voiceenable "1"
team ""
topcolor "30"
viewsize "110"
voice_enable "1"
voice_forcemicrecord "1"
voice_modenable "1"
voice_scale "1"
volume "0.800000"
setinfo "_vgui_menus" "1"
setinfo "_ah" "1"
setinfo "lang" "pl"
+mlook
+jlook
exec userconfig.cfg









już nie wiem co może być :/ :/
  • +
  • -
  • 0

#7 Gość__*

  • Gość

Reputacja: 0

Offline

Napisano 11.06.2008 22:55

idStorage, a pokaż co masz w useres.ini.

#8 idStorage

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:13
  • GG:
Offline

Napisano 12.06.2008 11:49

users.ini

"$[FW]$ idStorage.mac" "" "abcdefghijklmnopqrstu" "e"
  • +
  • -
  • 0

#9 baku

    [M]anchester[U]nited

  • Przyjaciel

Reputacja: 452
Wszechobecny

  • Postów:1054
  • Steam:steam
  • Imię:Rafał
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 12.06.2008 12:51

Powinno być tak :
"$[FW]$ idStorage.mac" "haslo" "abcdefghijklmnopqrstu" "a"

W miejsce haslo wpisz jakie chcesz haslo ;]

A potem do config.cfg

setinfo _pw "hasło"
  • +
  • -
  • 0

#10 idStorage

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:13
  • GG:
Offline

Napisano 12.06.2008 17:24

Ciągle to samo ;/ juz powątpiewam czy jest mi ktos w stanie pomóc :help:
  • +
  • -
  • 0

#11 baku

    [M]anchester[U]nited

  • Przyjaciel

Reputacja: 452
Wszechobecny

  • Postów:1054
  • Steam:steam
  • Imię:Rafał
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 12.06.2008 18:28

setinfo "_vgui_menus" "1"
setinfo "_ah" "1"
setinfo "lang" "pl"


Dodałeś tu na pewno :P?? Cos nie mozliwe ;/
  • +
  • -
  • 0

#12 Ar3s

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:1
  • GG:
  • Lokalizacja:Kraków
Offline

Napisano 12.06.2008 19:06

Może najpierw tak:

"STEAM_0:0:123456" "" "abcdefghijklmnopqrstu" "ce" ; to jest sposob na steamid
"123.45.67.89" "" "abcdefghijklmnopqrstu" "de" ; to na ip
"My Name" "my_password" "abcdefghijklmnopqrstu" "a" ; a to na nick + haslo

Hasło wpisujesz w Confing.cfg który znajduje się w folder/cstrike
i dopisujesz setinfo _pw "hasło"
  • +
  • -
  • 0

#13 zer0.

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 428
Wszechobecny

  • Postów:2116
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Kw
Offline

Napisano 12.06.2008 19:09

bind "1" "slot1"
bind "2" "slot2"
bind "3" "slot3"
bind "4" "slot4"
bind "5" "slot5"

mi chodzi o to , ze nie moge uzywac zafdnej innej opcji w amxmodmenu ponizej 5.zmiana mapy

;> kolejny pacjent ktory ma nieodpowiednie ustawione cfg ..
powinno byc tak !!
bind "0" "slot10"
bind "1" "slot1"
bind "2" "slot2"
bind "3" "slot3"
bind "4" "slot4"
bind "5" "slot5"
bind "6" "slot6"
bind "7" "slot7"
bind "8" "slot8"
bind "9" "slot9"

jednemu to pomoglo ty bedziesz nastepny O:)

@Edit

link do tego tematu http://amxx.pl/viewt...highlight=#8722 ;-)
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych