Witam, admini na moim serwerze mówią, że jak wejdą na serwer to nie mają flag, dopiero jak zmieni się mapa to dostają admina.
Dodam, że serwer nie ma crashy i nie mam żadnych podejrzanych pluginów.
Jakieś pomysły?
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|
Napisano 24.12.2014 16:35
Witam, admini na moim serwerze mówią, że jak wejdą na serwer to nie mają flag, dopiero jak zmieni się mapa to dostają admina.
Dodam, że serwer nie ma crashy i nie mam żadnych podejrzanych pluginów.
Jakieś pomysły?
Napisano 24.12.2014 16:43
miałem tak, problem amxbans, nie pamiętam co zrobiłem, ale ogólnie pewnie należy zmniejszyć ilość zapytań, ja usunąłem sobie chyba kilka opcji z amxbansa, więcej nie pomogę
Możesz poszukać innej wersji .sma amxbans i je próbować, to powinno pomóc, ale tak naprawdę każda wersja jak dla mnie 'nieoptymalna', no ale trzeba w tym wybierać
A taki chwilowy FIX na to, do czasu kiedy tego nie naprawisz H@ może użyć "amx_reloadadmins", wtedy już zadziałają, jednak nie ustawiaj tego na początku mapy (nie wrzucaj tej komendy do amxx.cfg itd)
Najlepiej rób to tylko jak wiesz, że trzeba.
Użytkownik Droso edytował ten post 24.12.2014 16:44
Piszę pluginy pod: AMX MOD X oraz SOURCE MOD!
Na zlecenie i bez zlecenia zresztą też!
Napisano 24.12.2014 16:55
mysqlnd 5.0.8-dev - 20102224 - $Id: 731e5b87ba42146a687c29995d2dfd8b4e40b325 $
Taki błąd mi się pojawił w strefie adminów - Wersja MySQL
Napisano 24.12.2014 17:10
admini na moim serwerze mówią, że jak wejdą na serwer to nie mają flag, dopiero jak zmieni się mapa to dostają admina.
To jest wogóle problem ?
Zawsze chyba tak było, że admin/vip/premium dodawało się po zmianie mapy.
Ale tak jak pisał Droso to jest komenda ""amx_reloadadmins"
Napisano 24.12.2014 19:42
admini na moim serwerze mówią, że jak wejdą na serwer to nie mają flag, dopiero jak zmieni się mapa to dostają admina.
To jest w ogóle problem ?
Nie zrozumiałeś pytania. Czy ja napisałem że po dodaniu admina tak jest? Zawsze tak jest.
Napisano 24.12.2014 21:25
chodzi o to, ze czasem admini sie nie laduja i dopiero po zmianie mapy wszystko powraca, tak mi sie wydaje
Napisano 24.12.2014 21:27
chodzi o to, ze czasem admini sie nie laduja i dopiero po zmianie mapy wszystko powraca, tak mi sie wydaje
Mi się wydaje, że to jest naturalne i tak jest zawsze, chyba że się użyje tej komendy.
Napisano 24.12.2014 21:30
Mi się wydaje, że to jest naturalne i tak jest zawsze, chyba że się użyje tej komendy.
Naturalne jest, gdy po zmianie mapy zaden admin sie nie zaladuje? A jak zmienisz jeszcze raz to juz dziala?
Co Ty gadasz
Napisano 24.12.2014 21:31
Naturalne jest, gdy po zmianie mapy zaden admin sie nie zaladuje? A jak zmienisz jeszcze raz to juz dziala?
Co Ty gadasz
Niee, chodzi mi o to, że jak dodaje admina do bansa to go nie ma od razu tylko jak się mapa zmieni Nie zrozumiałeś mnie
i że chyba tak nie było, że admin był od razu po dodaniu do bansa (tylko trzeba czekać na zmianę mapy)
GmAMXBans
Amxbans www? freshbansgmAMXBans 1.6 Napisany przez skArp, 04.11.2024 ![]() |
|
![]() |
|||
GmAMXBans
Problem z AmxBans PHP 8Napisany przez Adriann, 23.10.2024 ![]() |
|
![]() |
|||
GmAMXBans
AMX Bans GM 1.6 (WEB) - PHP 8Przerobiona wersja skryptu AmxBans z PHP 5 na PHP 8 Napisany przez l3szcz, 04.10.2024 ![]() |
|
![]() |
|||
GmAMXBans
Pomocy AMXBANSpomoc w instalacji Napisany przez Hiero, 23.07.2024 ![]() |
|
![]() |
|||
![]() |
GmAMXBans
[KOSZ] cheaterNapisany przez Anonimowy09, 29.03.2024 ![]() |
|