Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Nie działa mi klawicz w AmxModMenu...


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 Pawełek <3

    Nowy

  • Pijawka

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:1
  • Lokalizacja:Rawicz
Offline

Napisano 20.12.2014 22:24

Witam!

 

Mam admina na serwie JailBreak.. Gdy wpisuj amxmodmenu nie moge wybrać  9).Więcej  i nie moge przejść do 2 karty amx'a.. 

Tak samo mam, gdy wchodze np: w bana.... ( Mam tylko 1 liste, a nastepnych nie moge wybrać bo jak ciskan 9 to mi nie działa )...

 

 

Co mam zrobić, by działało mi to normalnie?

 

    * Cs'a już zrestowałem!

    * Cs'a już odinstalowałem i zainstalowałem od nowa!

    * Mam odbindowaną "9"...

 

Pomocy...


bicek (21.12.2014 10:51):
Popraw nazwę tematu.

  • +
  • -
  • 0

#2 R3D BuLL

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 16
Początkujący

  • Postów:123
  • GG:
  • Lokalizacja:Lodz
Offline

Napisano 21.12.2014 10:29

Options --> Keyboard ( sprawdz czy masz przypisany klawisz do SLOT 9 ( juz nie pamietam nazwy). Sprobuj uzyc roznych klawiszy, lub uzyc ustawien fabrycznych.

Sprawdz za pomoca binda :
bind 9 "slot9"

Wejdz na jakis serwer ( cod mod etc.) I sprawdz jak zachowuje sie klawisz 9.

Użytkownik R3D BuLL edytował ten post 21.12.2014 10:35

  • +
  • -
  • 0

#3 bicek

    Ja tu tylko sprzątam.

  • Zbanowany

Reputacja: 914
Master

  • Postów:796
  • Lokalizacja:Wieluń
Offline

Napisano 21.12.2014 10:52

A może po prostu nie masz uprawnień? :) Podaj wklejkę pliku users.ini






Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych