Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

błąd z rsami - nie wczytuje wszystkich plikow


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
Brak odpowiedzi do tego tematu

#1 NapiszMiPlugina

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:136
  • Lokalizacja:Chyba Polska
Offline

Napisano 19.12.2014 21:18

Konsola

2/19/2014 - 21:16:13: [alt_end_round_sounds.amxx] Blad - Inexistent File: "sound/swieta/10.mp3"
L 12/19/2014 - 21:16:13: [alt_end_round_sounds.amxx] ---
L 12/19/2014 - 21:16:13: [alt_end_round_sounds.amxx] [ Loading 3 CTs Sounds ]
L 12/19/2014 - 21:16:13: [alt_end_round_sounds.amxx]    - sound/swieta/1.mp3
L 12/19/2014 - 21:16:13: [alt_end_round_sounds.amxx]    - sound/swieta/3.mp3
L 12/19/2014 - 21:16:13: [alt_end_round_sounds.amxx]    - sound/swieta/9.mp3
L 12/19/2014 - 21:16:13: [alt_end_round_sounds.amxx] ---
L 12/19/2014 - 21:16:13: [alt_end_round_sounds.amxx] [ Loading 1 Ts Sounds ]
L 12/19/2014 - 21:16:13: [alt_end_round_sounds.amxx]    - sound/swieta/8.mp3
L 12/19/2014 - 21:16:13: [alt_end_round_sounds.amxx] ---
Rsy sa dobrze podpisane i wgrane . Czy to jakis móją bląd czy poprostu rsy sa zle ?
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych