Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Ścina / laguje na początku rundy


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 IceBaRa

    Zaawansowany

  • Zbanowany

Reputacja: 13
Początkujący

  • Postów:113
  • Lokalizacja:Gdańsk
Offline

Napisano 17.12.2014 20:49

Witam dziś mi tak serwer DDOSOWALI że teraz jak jest więcej ludzi to ping normalny wszystko fajnie ale po FREEZETIME jest lag serwera na 5 sekund jak to naprawić 

 

i po tych 5 sekundach można grać  :D

 
Nie wiem jak to lepiej opisać ale okej opisze jak dla debili
Wróciłem ze szkoły wchodzę na moją stronę patrzę mało ludzi klikam w tabeli serwerów przycisk JOIN no i odpala mi się mój steam i Counter Strike patrzę a tam pingi 600 mówię a to gówniany Hosting wbijam sobie na inny serwer z innym hostingiem patrzę a tam znów ping 600 tak sobie myślę pewnie DDOSY no okej . Po jakimś czasie przestali i na wszystkich serwerach było Okej .Ale na DD2 zostało takie coś że na początku każdej rundy po FREEZETIME serwer sie pausuje na 5 sekund i dopiero rusza w czym leży problem

ZAPRASZAM NA MOJE SERWERY:

b_350_20_FFAD41_E98100_000000_591F11.png

b_350_20_FFAD41_E98100_000000_591F11.png


#2 IceBaRa

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 13
Początkujący

  • Postów:113
  • Lokalizacja:Gdańsk
Offline

Napisano 17.12.2014 22:10

DZIĘKI ZA POMOC ! <3

 

NAJLEPSI LUDZIE NA TYM FORUM 


Użytkownik IceBaRa edytował ten post 17.12.2014 22:10

ZAPRASZAM NA MOJE SERWERY:

b_350_20_FFAD41_E98100_000000_591F11.png

b_350_20_FFAD41_E98100_000000_591F11.png


#3 xPawelek

    Pomocny

  • Zbanowany

Reputacja: 11
Początkujący

  • Postów:65
  • GG:
  • Imię:Pawel
  • Lokalizacja:WaWa
Offline

Napisano 17.12.2014 23:37

Trzeba nie zachodzić ludziom za skórę; bo to może się skończyć złe) Taka rada spakuj walizki i wont do dojszow!  :crazy:

 

@ A tak poważnie wgraj zabezpieczenia i podaj logi  :wstyd:


Serdecznie Zapraszam! Jedynie Takie w Polsce!

IP PaintBall: 31.186.86.30:27025

b_350_20_096908_1E431E_FFFFFF_000000.png

b_350_20_000000_000000_FFFFFF_000000.png

IP Cod Mw3: 31.186.86.30:27029


#4 IceBaRa

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 13
Początkujący

  • Postów:113
  • Lokalizacja:Gdańsk
Offline

Napisano 17.12.2014 23:47

nawet reinstal nic nie daje dalej lag na początku rundy przy większej ilości graczy nie wiem o co chodzi w logach nic nie ma

 

@edit

nie wiem jak z czystym amxx bo nie testowałem


Użytkownik IceBaRa edytował ten post 17.12.2014 23:48

ZAPRASZAM NA MOJE SERWERY:

b_350_20_FFAD41_E98100_000000_591F11.png

b_350_20_FFAD41_E98100_000000_591F11.png


#5 IceBaRa

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 13
Początkujący

  • Postów:113
  • Lokalizacja:Gdańsk
Offline

Napisano 18.12.2014 19:16

@F5


ZAPRASZAM NA MOJE SERWERY:

b_350_20_FFAD41_E98100_000000_591F11.png

b_350_20_FFAD41_E98100_000000_591F11.png





Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych