Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Problem przy strzelaniu


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
Brak odpowiedzi do tego tematu

#1 kwp123

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:6
  • Imię:paweł
  • Lokalizacja:Opoczno
Offline

Napisano 16.12.2014 17:21

Witam. :)

 

Mam problem chodzi dokładnie o strzelanie gdy strzelam full auto mam straszne lagi broni czyli celownik mi skacze a strzału nie ma, tak jak bym oddał 15 strzałów a drugie 15 nie wylatuje .

Dzieje mi sie tak tylko na steamie na serwerach na botach jest ok oraz na ns jest też dobrze . MOdele broni mam podstawowe oraz modele botów też. 

Dodałem również też demko jak to wygląda.

tak to wygląda na serwerze 

 

http://speedy.sh/NE93B/demko.dem

 

Demko z botów na którym strzela mi sie płynnie

 

http://speedy.sh/bpXHE/boty.dem

 

bardzo proszę o pomoc bo ten problem jes dla mnie naprawdę poważny szczególnie w mixach 

 

a dodam jeszcze ze mam to na prawie wszystkich serwerach, wydaje mi sie żę to może być przez plugin ale każdemu normalnie sie strzela.


  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych