Siema mam pytanie czy jest możliwość dodania vipa,admina na dany okres np. 30 dni i po tych 30 dniach zostaje on zabierany ? Jak jest to możliwe to proszę powiedzieć jak
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|

[KOSZ] Dodawanie vipa
Napisano 13.12.2014 21:22
Napisano 13.12.2014 21:33
Oczywiście ,że jest to możliwe sposobów jest naprawdę spora masa, ale taki który mi wpada teraz to wykonanie zapisu vip'a przykładowo w mysql, po czym po minięciu godziny nie wiem 00:00 odejmuje jeden dzień, aż w końcu dojdzie do 0 i vip zostaje automatycznie zabrany.
Napisano 13.12.2014 21:45
Oczywiście, że tak. Możesz skonfigurować amxbansa tak by zczytywał flagi z mysql i wtedy jeśli dodasz okresloną flage na np 30 dni to po upływie tego czasu, flaga zostanie automatycznie odebrana. Lub mozesz skorzystac z tego pluginu: http://amxx.pl/topic...p-na-nickipsid/
Napisano 19.12.2014 16:14
Napisz ponownie temat nazywając go tak, aby każdy wiedział o co chodzi.
Jednoznacznie określ problematykę tematu, wyróżniając go spośród reszty.
Nie dodawaj zbędnych informacji, znaków, ani emotikon w nazwie tematu.
Ten temat w ciągu 24 godzin zostanie przeniesiony do kosza.
Chcąc napisać do mnie prywatną wiadomość, wpierw zapoznaj się ze stroną "O mnie" w moim profilu użytkownika [ radim ] !
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych