Jak moge zabrac caly ekwipunek graczowi? Wiem jak zabrac bronie z okreslonego slota ale nie wiem jak zabrac caly ekwipunek na raz (kamizelke, noktowizor, bronie, granaty itp). I jeszcze jak zablokowac podnoszenie broni?
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|

Zabranie calego ekwipunku graczowi i blokada podnoszenia broni
Napisano 15.12.2014 09:09
new weapon_index = -1; for (new slot = 0; slot < 2; slot++) { while ((weapon_index = GetPlayerWeaponSlot(client, slot)) != -1) { if (IsValidEntity(weapon_index)) { RemovePlayerItem(client, weapon_index); AcceptEntityInput(weapon_index, "kill"); } } }
jeśli chcesz zabrać jeszcze nóż to warunek zmień z 2 na 3
SetEntProp(i, Prop_Send, "m_bHasHelmet", 0); SetEntProp(i, Prop_Send, "m_ArmorValue", 0);
armor i czapka do ustawiania
co do podnoszenia broni jeszcze nic nie robiłem ale jak znajdę chwilę coś ogarnę noktowizor też nic nie robiłem (nie ma w GO
)
Napisano 15.12.2014 13:33
dzięki działa jak nalezy. Wczesniej czyscilem ekwipunek w taki sposób
for(new i = 0; i < 4; i++) { if(IsValidEntity(GetPlayerWeaponSlot(client, i))) RemovePlayerItem(client, GetPlayerWeaponSlot(client, i)); }
ale problem miałem taki, że nie zabierało granata dymnego z czwartego slota. Teraz jest juz ok ale jeszcze przydała by się mała informacja jak zabrac ten noktowizor bo temat nie dotyczy cs go bo to dno tylko css .
Napisano 15.12.2014 14:32
jak zabrac ten noktowizor bo temat nie dotyczy cs go bo to dno tylko css.
to boli :C
sprawdź
if(GetEntProp(client, Prop_Send, "m_bHasNightVision") !=0) SetEntProp(client, Prop_Send, "m_bHasNightVision", 0);
Napisano 15.12.2014 14:50
jak zabrac ten noktowizor bo temat nie dotyczy cs go bo to dno tylko css.
to boli :C
No wiesz, valve samo sobie strzeliło w kolano wydając taką gre. Po edycji css można było pomyśleć, że valve idzie w dobrym kierunku wydając prawie takiego samego cs jak 1.6 tylko na lepszej grafice i fizyce. Jedyną rzeczą która zawiodła to reklama i brak poradników w tamtych czasach do postawienia serwera i modyfikacji, (wiadomo gre tworzą ludzie). A teraz wróć do Cs go, valve zabrało wszystko co było ulepszone w css. Recoil, celownik, te smieszne modele z matrixa i do tego dochodzi popsuta fizyka (np jak strzelimy w ciało to juz tak fajnie nie leci, z broniami i beczkami zresztą jest to samo). Jak w to grać?
A wracając do tematu, działa dziekuje. Zostało tylko podnoszenie broni.
Napisano 15.12.2014 15:08
item_pickup i zwróć tylko
return plugin_handled
Powinno wystraszyć lecz nie jestem pewien
Napisano 15.12.2014 22:19
możesz po zebraniu broni albo ją usunąć albo wyrzucić ją graczowi ale to okrężna droga
teraz nie mam jak posiedzieć nad tym (nawet w cs:go [Nie posiadam CSS ]) ale w sobotę jak mi przypomnisz siądę przy tym
Napisano 09.01.2015 12:47
Ten temat został zamknięty przez moderatora.
Powód: Temat zamknięty na prośbę użytkownika.
Z pozdrowieniami,
Zespół AMXX.PL
Chcąc napisać do mnie prywatną wiadomość, wpierw zapoznaj się ze stroną "O mnie" w moim profilu użytkownika [ radim ] !
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: cs:s
CS:S
CS: Promod 1.10Napisany przez Engi, 30.06.2021 ![]() |
|
![]() |
|||
Plugin
Plugin [tag] CS:S v34Tagi Napisany przez afraidof138, 26.12.2018 ![]() |
|
![]() |
|||
Ruletka pod flageNapisany przez andrzejmego, 13.12.2018 ![]() |
|
![]() |
|||
Resetowanie RundyPodczas rozgrzewki Napisany przez andrzejmego, 07.10.2018 ![]() |
|
![]() |
|||
SourceBans ErrorNapisany przez mtauesz333pl, 28.02.2018 ![]() |
|
![]() |
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych