Nie dropi na serwerze
Arab
10.12.2014
Witam. Dlaczego nie dropi mi na serwerze CS GO. Zaniepokoił mnie ten wpis z konsoli : mp[S_API FAIL] SteamAPI_Init() failed; SteamAPI_IsSteamRunning() failed. oraz Forcing breakpad minidump interfaces to load dlopen failed trying to load: /home/gry/s7836/.steam/sdk32/steamclient.so with error: /home/gry/s7836/.steam/sdk32/steamclient.so: cannot open shared object file: No such file or directory. Proszę o szybką pomoc
mastah7991
15.12.2014
serwer może być zbanowany w wyszukiwarce internet
sprawdź czy jest w wyszukiwarce jak go nie ma = ban
Arab
15.12.2014
Nie mam wgranych żadnych modyfikacji ani Source Moda. W wyszukiwarce jest ten serwer czyli nie zbanowany to dlaczego nie dropi?
Użytkownik Arab edytował ten post 15.12.2014 14:50
bicek
15.12.2014
A przebywa w ogóle ktoś u Ciebie na serwerze? Bo jeśli gracie po dwóch na team, to na pewno nie będzie dropić.
Arab
17.12.2014
Mam 4 slotowy serwer (dlatego że wiem iż drop jest od 2 graczy) a mam ustawione 16 rund po 3 minuty
mastah7991
17.12.2014
podeślij ip serwera + czy jesteś pewien że twój drop nie został wykorzystany (co czwartek jest restart) od czwartku z kolegą graj tam dłużej i sprawdź
GwynBleidD
17.12.2014
Serwery valve same decydują czy na danym serwerze ma być drop czy nie i nikt do końca nie wie na jakiej podstawie to robią. Mogą brać pod uwagę różne rzeczy np to, czy serwer nie stoi przez zbyt długi czas pusty. Zwykle jednak serwery będące na liście w zakładce Internet drop dostają, sprawdź to.
Arab
18.12.2014
GwynBleidD, Sprawdzę to
Użytkownik Arab edytował ten post 18.12.2014 16:54
mastah7991
18.12.2014
dodaj na serwer jakis tag gdyż nie mogę go wyszukać w zakładce internet
(może ma "bana")
bicek
18.12.2014
(może ma "bana")
Nie mam wgranych żadnych modyfikacji ani Source Moda. W wyszukiwarce jest ten serwer czyli nie zbanowany to dlaczego nie dropi?
mino118
18.12.2014
Drop nie jest zależny od serwera... To system VAVLE ustala drop dla graczy.
Też miałem na swoich serwerach że był brak dropu do czasu, ale pyk i wszystko teraz działa poprawnie .
mastah7991
19.12.2014
Drop nie jest zależny od serwera... To system VAVLE ustala drop dla graczy.
Też miałem na swoich serwerach że był brak dropu do czasu, ale pyk i wszystko teraz działa poprawnie .
błagam przestań
(może ma "bana")
proszę go o tagi gdyż ja go w zakładce internet nie widzę