Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

RoundSound - odtwarza tylko jedną muzyke


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
Brak odpowiedzi do tego tematu

#1 megafox

    Życzliwy

  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:36
  • Lokalizacja:Łódź
Offline

Napisano 07.12.2014 20:08

Witam!

 

dodałem do swojego serwera rs'y pliki .mp3 wziąłem z tej paczki: http://amxx.pl/topic...2014-by-maxior/

dokładnie tylko trzy pliki:

1.mp3
2.mp3
9.mp3

i na serwerze jest tylko odtwarzany plik "9.mp3"

 

Cvar'y mam tak wpisane:

//RoundSound

ers_enabled "1"
ers_player_toggle "1"
erc_time_ads "0"
erc_random_precache "3"

RoundSound.ini

; CT Sounds
"sound/misc/rscsphs/1.mp3" "CT"
"sound/misc/rscsphs/2.mp3" "CT"
"sound/misc/rscsphs/3.mp3" "CT"



; T Sounds
"sound/misc/rscsphs/1.mp3" "T"
"sound/misc/rscsphs/2.mp3" "T"
"sound/misc/rscsphs/3.mp3" "T"

(dlaczego nie ma "9.mp3" bo zmieniłem nazwę z "9.mp3" na "3.mp3")

 

proszę o pomoc :(


Użytkownik megafox edytował ten post 07.12.2014 20:12





Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych