Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Problem z hamachi "Błąd podczas łączenia z silnikiem"Hamachi nie działa services.msc Nie pomaga



  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
7 odpowiedzi w tym temacie

#1 PuszekMC

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:11
  • Imię:Przemek
  • Lokalizacja:C: / Counter-Strike 1.6 / ...
Offline

Napisano 04.12.2014 15:11

Witam!

Mój problem polega na hamachi a dokładniej po instalacji wszystko ładnie chodziło ale w trakcje aktualizacji się zamknęło i Błąd :(

 

amxx_1417702081__bandicam_2014-12-04_14-

 

Oglądałem filmy z tym problemem lecz każdy to żeby wpisać w uruchom

 

amxx_1417702144__bandicam_2014-12-04_15-

 

Jednak to nie pomaga :( Nie moge uruchomić bo wyskakuje kolejny błąd:

 

amxx_1417702214__bandicam_2014-12-04_15-

 

proszę pomóżcie ponieważ chce pograć z kolegą na PaintBall'u

Dziękuje

Zapomniałem dodać że mój system to Windows XP 32 bit


Użytkownik PuszekMC edytował ten post 04.12.2014 15:12

  • +
  • -
  • 0

#2 NoLiFeR

    Wszechobecny

  • Użytkownik

Reputacja: 103
Zaawansowany

  • Postów:483
  • GG:
  • Imię:Adrian
  • Lokalizacja:Sosnowiec
Offline

Napisano 04.12.2014 15:22

Mam ten system :) Stary poczciwy xp :)) Reinstalla zrób. będzie działało


  • +
  • -
  • 0

#3 grankee

    Godlike

  • Support Team

Reputacja: 507
Wszechwiedzący

  • Postów:1500
  • Lokalizacja:Radom
Offline

Napisano 04.12.2014 16:33

Czemu piszesz o hamachi w dziale amxmodx?


  • +
  • -
  • 1

#4 PuszekMC

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:11
  • Imię:Przemek
  • Lokalizacja:C: / Counter-Strike 1.6 / ...
Offline

Napisano 04.12.2014 17:29

Mam ten system :) Stary poczciwy xp :)) Reinstalla zrób. będzie działało

 

Hamachi? Nie pomogło tak samo jak pisałem czyli po aktualizacji wyłącza się i nie działa :(

Jednak działa ale po restarcie kompa to samo :(


Użytkownik PuszekMC edytował ten post 04.12.2014 17:41

  • +
  • -
  • 0

#5 PuszekMC

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:11
  • Imię:Przemek
  • Lokalizacja:C: / Counter-Strike 1.6 / ...
Offline

Napisano 04.12.2014 17:30

Czemu piszesz o hamachi w dziale amxmodx?

 

Nie mam innego lepszego forum bo reszte to jakieś głupoty piszą :(


  • +
  • -
  • 0

#6 sebul

    Godlike

  • Junior Admin

Reputacja: 2016
Godlike

  • Postów:5411
  • Steam:steam
  • Imię:Sebastian
  • Lokalizacja:Ostrołęka
Offline

Napisano 04.12.2014 18:37

Automatyczna wiadomość


Ten temat został przeniesiony z forum

AMX Mod X > Problemy

do

Inne > Oprogramowanie > Problemy
  • +
  • -
  • 0
Posiadam TBM (inaczej PTB), które działa dużo lepiej niż zwykłe PTB, nawet na modach z lvlami. Zainteresowany? Proszę bardzo
Generator tabeli expa - aż do 103600 poziomu

#7 NoLiFeR

    Wszechobecny

  • Użytkownik

Reputacja: 103
Zaawansowany

  • Postów:483
  • GG:
  • Imię:Adrian
  • Lokalizacja:Sosnowiec
Offline

Napisano 04.12.2014 18:53

Usuń folder logmein hamachi z plików tymczasowych (%SYSTEMROOT%/Temp) i/lub stąd c:/Documents and settings/[Twoja nazwa użytkownika]/Ustawienia Lokalne(lub Local Settings)/Temps


  • +
  • -
  • 0

#8 PuszekMC

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:11
  • Imię:Przemek
  • Lokalizacja:C: / Counter-Strike 1.6 / ...
Offline

Napisano 05.12.2014 07:37

na razie działa ale pojawia się kolejny problem :( Otóż kopiuje IP z hamachi i port (27016) z HLDS i wklejam do cs i po kliknięciu na serwer pojawia się:

 

amxx_1417761413__bandicam_2014-12-05_07-

I cs się zawiesza :(

 

Dodam że ten serwer jest z innego cs'a bo w cs BF nie działa HLDS. To samo jest w cs który ten serwer hostuje :(


Użytkownik PuszekMC edytował ten post 05.12.2014 07:40

  • +
  • -
  • 0





Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych:

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych