Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie
CoD Nowy

Segmentation fault

cod nowy

Najlepsza odpowiedź Rellik #, 29.11.2014 12:26

Zmieniłem wersje silnika - nic.. zrobiłem reinstal... sprawdzę czy coś to da ; / .

 

A co najlepsze, że wszystko wczesniej śmigało... Nic nie wgrywałem . 

Przejdź do postu


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 Rellik #

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 13
Początkujący

  • Postów:148
  • Imię:Daniel
  • Lokalizacja:Random
Offline

Napisano 29.11.2014 11:22

Witam mam problem ze swoim COD.. Mianowicie pojawił się błąd znikąd...

 

Mianowicie TEN:

Uploading dump (in-process) [proxy '']
/tmp/dumps/crash_20141129111058_1.dmp
success = no
error:  Couldn't connect to server
Segmentation fault
email debug.log to linux@valvesoftware.com
sob, 29 lis 2014, 11:11:19 CET: Server restart in 10 seconds

Chodzi o to, że serwer się crashuje.. Gdy go próbuje odpalić... Wyłączyłem silnik cod'a i wszystko stanęło na nogi serwer działał... Włączyłem silnik cod'a zrestartowałem serwer i dalej działał, lecz gdy zmieniłem mape - crash i dalej to samo ... Próbowałem wgrać inny silnik cod'a standardowy QTM i błąd był ten sam... Czego to może być wina?.


Użytkownik Rellik # edytował ten post 29.11.2014 11:25

  • +
  • -
  • 0

b_350_20_1A1A1A_1A1A1A_ADADAD_1A1A1A.png

b_350_20_1A1A1A_1A1A1A_ADADAD_1A1A1A.png
Nie jestem zaawansowany w dziedzinie AMXMOD-X.
Staram się pomóc na tyle ile potrafię.

Piszę poprawnie po POLSKU.

Psychopaci.Eu


#2 0-0-0

    ● 600 punktów ostrzeżeń

  • Power User

Reputacja: 222
Profesjonalista

  • Postów:599
  • Imię:___
  • Lokalizacja:___
Offline

Napisano 29.11.2014 12:14

Tak naprawdę wszystkiego. Zmień wersję silnika, metamoda - posprawdzaj.


  • +
  • -
  • 0
b_350_20_692108_381007_FFFFFF_000000.png - CS:GO [4FUN][Ruletka]
b_350_20_692108_381007_FFFFFF_000000.png - CS:GO [DM]
b_350_20_692108_381007_FFFFFF_000000.png - CS:GO [FFA]
b_350_20_692108_381007_FFFFFF_000000.png - CS:GO [Only Dust2]
b_350_20_692108_381007_FFFFFF_000000.png - CS:GO [Call of Duty]

#3 Rellik #

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 13
Początkujący

  • Postów:148
  • Imię:Daniel
  • Lokalizacja:Random
Offline

Napisano 29.11.2014 12:26   Najlepsza odpowiedź

Zmieniłem wersje silnika - nic.. zrobiłem reinstal... sprawdzę czy coś to da ; / .

 

A co najlepsze, że wszystko wczesniej śmigało... Nic nie wgrywałem . 


Użytkownik Rellik # edytował ten post 29.11.2014 12:30

  • +
  • -
  • 0

b_350_20_1A1A1A_1A1A1A_ADADAD_1A1A1A.png

b_350_20_1A1A1A_1A1A1A_ADADAD_1A1A1A.png
Nie jestem zaawansowany w dziedzinie AMXMOD-X.
Staram się pomóc na tyle ile potrafię.

Piszę poprawnie po POLSKU.

Psychopaci.Eu






Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: cod nowy

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych