Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Informacje o utwroze wyswietlaja sie w tutorze - zmiana na chat


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 Astralol

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:13
  • Imię:Patrycjusz
  • Lokalizacja:Słupsk
Offline

Napisano 29.11.2014 11:02

Witajcie.

Na swoich serwerach posiadam ten plugin roundsoundów : http://amxx.pl/topic...962-roundsound/

 

Mój problem polega na tym, iż mimo tego że w cvarach ustawiam aby informacje o granym utworze wyświetlały się na CHACIE, dalej wyświetla się w tutorze.

 

Kolejnym problemem są error logi jakimi sypie plugin :

L 11/29/2014 - 10:20:58: Start of error session.
L 11/29/2014 - 10:20:58: Info (map "cs_wiocha") (file "addons/amxmodx/logs/error_20141129.log")
L 11/29/2014 - 10:20:58: Invalid array handle provided (0)
L 11/29/2014 - 10:20:58: [AMXX] Displaying debug trace (plugin "RoundSound.amxx")
L 11/29/2014 - 10:20:58: [AMXX] Run time error 10: native error (native "ArrayDestroy")
L 11/29/2014 - 10:20:58: [AMXX]    [0] RoundSound_2614773.sma::plugin_end (line 434)

Proszę o przerobienie aby standardowo każdemu kto wchodzi na serwer, informacje o aktualnej muzyce wyświetlały się w chacie

Załączone pliki


  • +
  • -
  • 0

#2 MaxioR

    Wszechpomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 69
Pomocny

  • Postów:306
  • GG:
  • Steam:steam
Offline

Napisano 29.11.2014 11:55

Też miałem ten problem i wystarczyło w sma zmienić aby standardowo cvar był ustawiany na 2

 

new const g_CvarValue[][]={
"120",
"RoundSound",
"2",
"1"

  • +
  • -
  • 0

92121813474871012949.png

 

 

 

 

 


#3 Astralol

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:13
  • Imię:Patrycjusz
  • Lokalizacja:Słupsk
Offline

Napisano 29.11.2014 12:20

Problem w tym że mam to zmienione już i nadal d*pa ...


  • +
  • -
  • 0

#4 Astralol

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:13
  • Imię:Patrycjusz
  • Lokalizacja:Słupsk
Offline

Napisano 02.12.2014 18:43

Ktos ma innne rozwiązanie ?

 


  • +
  • -
  • 0

#5 ^Szeregowy^

    Wszechwidzący

  • Zbanowany

Reputacja: 67
Pomocny

  • Postów:238
  • GG:
  • Imię:Damian
  • Lokalizacja:Płock
Offline

Napisano 03.12.2014 23:44

Łap nie testowałem ale powinno byc ok :)

Załączone pliki


ZNAJOMOŚĆ AMXX [%]

JAILBREAK[90%]2cp5bgj.jpg

COD MOD[70%]f5krm.jpg

PAINTBALL[40%]15f3vhc.jpg

ZOMBIE MOD[10%]1zp32m9.jpg

POZOSTAŁE[5%]34fldsg.jpg





Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych