Witam wszystkich. Nie wiem czy trafiłem do odpowiedniego działu, jeśli nie proszę o przeniesienie i przepraszam za problem.
Moja sytuacja wygląda następująco. Pewien gracz używa Steam ID Changer by Ostrog v2 i nie można sobie z nim poradzić. Za pewien okres czasowy zamierzam założyć swoją sieć i nie chcę mieć tego problemu u siebie. Więc pisze do was z nadzieją że mi pomożecie. Jak się zabezpieczyć przed takim graczem? Co mogę zrobić by jego połączenie się z serwerem było nie możliwe? By już nigdy na serwer nie wszedł.
Szukałem odpowiedzi na te i inne pytania lecz nie znalazłem odpowiedzi. Jedyna szansa w waszym doświadaczeniu.
Raczej powinien wam być znany. Jakieś pomysły by go zbanować i by nie miał możliwości wejscia na serwer?
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|
Guest Message by DevFuse

2 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 26.11.2014 00:21
Napisano 26.11.2014 14:44
Zamien jego ban type na IP i wszystko lub amx_addban IP Time Reason
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: gmamxbans
GmAMXBans
Amxbans www? freshbansgmAMXBans 1.6 Napisany przez skArp, 04.11.2024 ![]() |
|
![]() |
|||
GmAMXBans
Problem z AmxBans PHP 8Napisany przez Adriann, 23.10.2024 ![]() |
|
![]() |
|||
GmAMXBans
AMX Bans GM 1.6 (WEB) - PHP 8Przerobiona wersja skryptu AmxBans z PHP 5 na PHP 8 Napisany przez l3szcz, 04.10.2024 ![]() |
|
![]() |
|||
GmAMXBans
Pomocy AMXBANSpomoc w instalacji Napisany przez Hiero, 23.07.2024 ![]() |
|
![]() |
|||
![]() |
GmAMXBans
[KOSZ] cheaterNapisany przez Anonimowy09, 29.03.2024 ![]() |
|