Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

antirusher by miczu - bug?


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 PEREF

    Profesjonalista

  • Zbanowany

Reputacja: 27
Życzliwy

  • Postów:201
  • GG:
Offline

Napisano 10.06.2008 20:46

Witam. Problem polega na tym, że na starcie rundy od razu wywala napis wolno raszować mimo iż serwer jest full... Plugin działał jakiś miesiąc prawidłowo i nagle się w taki sposo zwalił ;(

Jakieś pomysły?

#2 Gość__*

  • Gość

Reputacja: 0

Offline

Napisano 10.06.2008 21:12

PEREF, reinstalacja amxx. Miałem już coś takiego i tylko to pomogło chyba że Miczu ma już inne pomysły ;>

#3 PEREF

    Profesjonalista

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 27
Życzliwy

  • Postów:201
  • GG:
Offline

Napisano 12.06.2008 10:38

ehh lipa ;P ale nie chce mi sie reinstall serwa robić co miesiąc :D

#4 gorekksc

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 6
Nowy

  • Postów:109
Offline

Napisano 16.06.2008 21:39

to chyba jakis czesty blad bo ja go tez mialem:p az w końcu calkiem wywalilem ten antirusher:p

ale tak jak mowil kur3k, moze Miczu ma jakies pomysly...
  • +
  • -
  • 0

#5 Dziadek Alzheim

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:1
  • GG:
  • Lokalizacja:Wieś
Offline

Napisano 17.06.2008 11:24

Proponuję, żebyś poszukał w logach czy nie ma jakiś błędów. No i oczywiście w odpowiednim topicu na amxmodx.org.... Tam wszystko można znaleźć. Btw. Witaj gorek :D
  • +
  • -
  • 0

#6 Gość__*

  • Gość

Reputacja: 0

Offline

Napisano 17.06.2008 11:57

No i oczywiście w odpowiednim topicu na amxmodx.org.... Tam wszystko można znaleźć

Tam nie ma tego, ten plugin napisał nasz kolega Miczu ;)

#7 Miczu

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 646
Wszechmogący

  • Postów:2862
Offline

Napisano 17.06.2008 16:07

Podobne obiawy i juz roziwazany

Zerknuj to tego topica moze to jakos pomoze
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych