Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Cs jak z sh STEAM


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
Brak odpowiedzi do tego tematu

#1 CreaTivE DeaD

    Pomocny

  • Zbanowany

Reputacja: 5
Nowy

  • Postów:53
  • Imię:zajefajne
  • Lokalizacja:forum
Offline

Napisano 04.11.2014 19:44

Witam.

Mam problem z cs steam, problem polega na tym że gdy wejdę w ne game z komendami ustawionymi:

cl_forwardspeed 100 

cl_backspeed 100

cl_sidespeed 100 

 

chodzę norm. nie przycina. Lecz gdy wejdę z komendami ustawionymi na 400 chodzę jak na sh a raczej biega.

 

A gdy wejdę na serwer po przebiegnięciu parę metrów przycina, stopuje na sekundę jak na SH.

 

 

Proszę o pomoc, chcę to naprawić aby można było grać normalnie.

 

**Na ns mam all norm.**






Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych