Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie
CoD Nowy

Nie pobiera modeli z serwera

cod nowy

  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 Michael

    Pomocny

  • Oczekujący

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:41
  • GG:
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Częstochowa Polska
Offline

Napisano 28.10.2014 18:22

Problem polega na tym, że nie pobierają się modele broni z serwera po dołączeniu.

 

W klasach mam pozmieniane modele.

 

Błędy po wybraniu klasy:

 

sv_medelindex: model models/v_m3_grom.mdl not precached

sv_medelindex: model models/v_m4a1_grom.mdl not precached

sv_medelindex: model models/v_awp_grom.mdl not precached

sv_medelindex: model models/v_usp_grom.mdl not precached

 

 

W logach nic podejrzanego nie ma

 

Poradnik wg kturego wykonałem modyfikacje klasy

//amxx.pl/topic/43908-zmiana-modeli-broni-dla-klasperków/?p=217391


Użytkownik Michael edytował ten post 28.10.2014 18:27

  • +
  • -
  • 0

b_350_20_EB3D5D_0E1981_F8F30C_000000.png


#2 Dziobak?

    Wszechmogący

  • Power User

Reputacja: 265
Wszechwidzący

  • Postów:645
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Radom
Offline

Napisano 02.11.2014 15:35

Problem polega na tym, że nie pobierają się modele broni z serwera po dołączeniu.

 

W klasach mam pozmieniane modele.

 

Błędy po wybraniu klasy:

 

sv_medelindex: model models/v_m3_grom.mdl not precached

sv_medelindex: model models/v_m4a1_grom.mdl not precached

sv_medelindex: model models/v_awp_grom.mdl not precached

sv_medelindex: model models/v_usp_grom.mdl not precached

 

 

W logach nic podejrzanego nie ma

 

Poradnik wg kturego wykonałem modyfikacje klasy

//amxx.pl/topic/43908-zmiana-modeli-broni-dla-klasperków/?p=217391

 

a wgrałeś modele w dobrą ścieżkę ? czyli jak tu podałeś logi to do models ?


  • +
  • -
  • 0

#3 Wielkie Jol

    REPREZENTUJE SIEBIE I CAŁĄ GALAKTYKĘ

  • Support Team

Reputacja: 678
Wszechmogący

  • Postów:1258
  • GG:
  • Lokalizacja:AMXX
Offline

Napisano 02.11.2014 15:42

Nie zapomniałeś o :

 

public plugin_precache()
{
    precache_model("models/cod/w_m3.mdl");
    precache_model("models/cod/p_m3.mdl");
    precache_model("models/cod/v_m3.mdl");
    //powyżej zmieniasz ścieżki do nowych modeli
}

  • +
  • -
  • 0

"Żaden etyczny inżynier oprogramowania nie zgodzi się napisać procedury zniszczBagdad. Jego poczucie etyki domaga się, aby napisał procedurę zniszczMiasto, a Bagdad przekazał jako parametr" - Nathaniel Borenstein.


#4 Michael

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Oczekujący

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:41
  • GG:
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Częstochowa Polska
Offline

Napisano 10.11.2014 12:54

Ścieżki są dobre, modele pobiera i jest ok. Dopiero po wybraniu jakiej kol wiek klasy wywala te errory.


  • +
  • -
  • 0

b_350_20_EB3D5D_0E1981_F8F30C_000000.png


#5 BoskiKochanek

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 5
Nowy

  • Postów:32
  • Imię:Krzysztof
  • Lokalizacja:Wielkopolska
Offline

Napisano 17.11.2014 22:12

Daj SMA tej klasy, w której ten błąd występuje po wybraniu.


  • +
  • -
  • 0

#6 Michael

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Oczekujący

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:41
  • GG:
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Częstochowa Polska
Offline

Napisano 20.11.2014 18:41

Co do sma to podajcie mi kod który trzeba dodać bo błąd jest we wszystkich klasach !!!!!!

Kody błędu są przykładowe z klasy którą próbowałem wybrać

 


  • +
  • -
  • 0

b_350_20_EB3D5D_0E1981_F8F30C_000000.png






Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: cod nowy

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych