Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

problem z odpaleniem cs'a


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 meDion

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:22
  • Lokalizacja:Gdańsk
Offline

Napisano 26.08.2009 20:09

witam, mam nowy komp i dotychczas cs wlaczal mi sie normalnie )
przyszedl facet od neta, zalozyl mi net i tera cs mi sie nie wlacza ..., half life idzie normalnie, ale gdy wezme hangange game przelaczam na cs'a niby mi sie wlacza a zara pokazuje mi sie pulplit please o pomoc ;x
  • +
  • -
  • 0

#2 Abes Mapper

    Repulsion Gel

  • Przyjaciel

Reputacja: 1996
Godlike

  • Postów:7356
  • Steam:steam
  • Imię:Sebastian
  • Lokalizacja:Sulejówek
Offline

Napisano 26.08.2009 20:52

Reinstall
  • +
  • -
  • 0

#3 meDion

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:22
  • Lokalizacja:Gdańsk
Offline

Napisano 26.08.2009 21:41

jestes takim downem, czy tylko nabijasz posty ? chyba oczywiscie ze reinstall robilem -.-
  • +
  • -
  • 0

#4 Knopers

    Nie patrz tak na mnie !

  • Przyjaciel

Reputacja: 587
Wszechwiedzący

  • Postów:2013
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Mateusz
  • Lokalizacja:Cz-wa
Offline

Napisano 26.08.2009 21:56

Po 1 Nie obraża się Moderatora
Po 2 Moderator nie nabija postów - on wyraża swoją opinie na dany temat
Po 3 Moderator nie Spamuje - On ma wiele do przekazania
Po 4 Szanuj Moda swego bo możesz mieć gorszego
Po 5 nie napisałeś że Reinstall Nie pomógł
Po 6 Jak chcesz mieć wszystko git to se kup Steama ( Z nim na pewno problemów nie będziesz miał ) ^^
  • +
  • -
  • 0

#5 Abes Mapper

    Repulsion Gel

  • Przyjaciel

Reputacja: 1996
Godlike

  • Postów:7356
  • Steam:steam
  • Imię:Sebastian
  • Lokalizacja:Sulejówek
Offline

Napisano 27.08.2009 00:46

Uważaj na słowa.

niby mi sie wlacza

Pokazuje się tło z CS'a czy od razu wywala do pulpitu?
Pokazuje się jakiś błąd ??

Zrób skrót od pliku hl.exe i dopisz na końcu do linii startowej:

-game cstrike

I odpal.
  • +
  • -
  • 0

#6 meDion

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:22
  • Lokalizacja:Gdańsk
Offline

Napisano 27.08.2009 07:33

sorry za te wyzwiska ale jestem tak wkur...
tez bys byl gdyby ci za... steam i po 3 latach gry mial bys problem z odpaleniem ...

Jak reinstall robie i pierwszy raz go odpale to pokazuje mi sie nie pelne tlo cs'a tzw. pasek start widac i potem mnie wywala, jak odpale go po raz 2 to robi mi sie czarne tlo w 0.5 sec. " tak jak mi sie by chcial wlaczyc " i potem wywala na pilpit ...



to z tym -game cstrike nie dziala ...
  • +
  • -
  • 0

#7 wanil

    Życzliwy

  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:38
  • Lokalizacja:Counter Strike
Offline

Napisano 27.08.2009 13:23

zainstaluj nowego patcha




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych