Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

CS zacina się zaraz po wejściu na serwer


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 Świecuś

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 3
Nowy

  • Postów:59
  • Imię:Konrad
  • Lokalizacja:Koszalin
Offline

Napisano 11.10.2014 08:17

Witam. Pobrałem CS 1.6 v43 i mam problem, bo po połączeniu z serwerem i wejściu na niego, CS się zacina zaraz przy pierwszym oknie (jeszcze przed wyborem teamu) i muszę zamykać CS przez menedżera zadań. Podobnie mam po wpisaniu /top15 albo /rankstats gdzie wyskakuje okno i przy zmianie mapy, ale przy zmianie mapy zacina się od razu przy ładowaniu. Udaje mi się wejść na serwer mniej więcej dopiero za 3 razem, gdy już 2 razy zamknąłem go wcześniej awaryjnie, ale czasami udaje się nawet za 1szym razem. nie wiem od czego to zależy. Mam windows 7, gram NS i mam wi-fi (dobre, ale nie wiem czy to ma znaczenie, bo gdy już wejdę na serwer to mam ping ok. 40). Wcześniej miałem CS na tym samym komputerze i działał super, a zmieniłem tylko internet. Proszę o pomoc


  • +
  • -
  • 0

#2 pomen

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 8
Nowy

  • Postów:57
  • Imię:Przemysław
  • Lokalizacja:Zachodniopomorskie
Offline

Napisano 12.10.2014 09:19

Brzmi jak problem z oknem MOTD, może spróbuj usunąć plik motd.txt

chociaż teorytycznie pobiera się on za każdym razem z serwera...

 

Na twoim miejscu zainstalowałbym jakąś czystą wersję NSa np tą:

http://www.cswarzone.com/p/home.html (żadnych reklam, podmianek, plików krzakowego masterserwera, bindów itp.)

 


  • +
  • -
  • 1

#3 infobotek

    Nowy

  • Pijawka

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:3
Offline

Napisano 07.03.2016 21:34

z góry przepraszam za odkop tematu, ale wiem sam po sobie. Też miałem taki problem z każdym jednym serwerem, lecz dokładnie nie powiem jaki program blokuje okna startowe przed wejsciem na serwer, gdyż nie pamietam ale jestem wzrokowcem. Gdyby ktoś potrzebował pomocy, niech wyśle screen panelu sterowania z programami, a wskaże program ktory to włanie blokuje.


  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych