Witam mam problem i zarazem prośbę czy mógłby ktoś dać mi skonfigurowany z dodanymi piosenkami itd żeby tych piosenek nie było za mało i fajnie jakby dodał piosęki w załączniku chodzi o to że jak mam ten program i są domyśle piosęki to działa dodam swoje i już nie edytuje roundsound.ini oraz amxx.cfg i nie działa mi bawie się tym już 5 h i nic 0 pstępu więc jakby ktoś potrafił dać mi gotowca lub wytłumaczyć jak krowie na granicy gdzie dokładnie! co mam wkleić było by fajnie
roundsoundy.rar 12,33 MB 23 Ilość pobrań
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|

alternative end round sounds gotowy config

Najlepsza odpowiedź JesTemHardcoreM, 06.10.2014 23:58
dobra poradziłem sobie sam nw jak to zrobiłem ale jakoś sie samo zrobiło dodawałem te piosenki i usuwałem resetowałem serwery zmieniałem mapy za 20 razem załapało i mam teraz własne roundsoundy temat do zamknięcia

Napisano 05.10.2014 17:32
Napisano 06.10.2014 23:58 Najlepsza odpowiedź
dobra poradziłem sobie sam nw jak to zrobiłem ale jakoś sie samo zrobiło dodawałem te piosenki i usuwałem resetowałem serwery zmieniałem mapy za 20 razem załapało i mam teraz własne roundsoundy temat do zamknięcia
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych