Witam mam problem i zarazem prośbę czy mógłby ktoś dać mi skonfigurowany z dodanymi piosenkami itd  żeby tych piosenek nie było za mało i fajnie jakby dodał piosęki w załączniku chodzi o to że jak mam ten program i są domyśle piosęki to działa dodam swoje i już nie edytuje roundsound.ini oraz amxx.cfg i nie działa mi bawie się tym już 5 h i nic 0 pstępu więc jakby ktoś potrafił dać mi gotowca lub wytłumaczyć jak krowie na granicy gdzie dokładnie! co mam wkleić było by fajnie 
 roundsoundy.rar   12,33 MB  33 Ilość pobrań
 roundsoundy.rar   12,33 MB  33 Ilość pobrań
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
| Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji. 
 | 

alternative end round sounds gotowy config

Najlepsza odpowiedź JesTemHardcoreM, 06.10.2014 23:58
dobra poradziłem sobie sam nw jak to zrobiłem ale jakoś sie samo zrobiło dodawałem te piosenki i usuwałem resetowałem serwery zmieniałem mapy za 20 razem załapało i mam teraz własne roundsoundy  temat do zamknięcia
 temat do zamknięcia

Napisano 05.10.2014 17:32

Napisano 06.10.2014 23:58 Najlepsza odpowiedź
dobra poradziłem sobie sam nw jak to zrobiłem ale jakoś sie samo zrobiło dodawałem te piosenki i usuwałem resetowałem serwery zmieniałem mapy za 20 razem załapało i mam teraz własne roundsoundy  temat do zamknięcia
 temat do zamknięcia
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

Forum

Forum
 Użytkownicy

Użytkownicy
 Kalendarz

Kalendarz
 Dodatki SourceMod

Dodatki SourceMod

Temat jest zamknięty