Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Strona w cs


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
9 odpowiedzi w tym temacie

#1 Sotev

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:52
  • Lokalizacja:się biorą dzieci
Offline

Napisano 26.08.2009 10:37

Witam szukam takiego pluginu gdzie po polaczeniu z serwerem wyskoczy okienko z logiem lub strona wiecie chyba oco chodzi :)
  • +
  • -
  • 0

#2 blabla

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 5
Nowy

  • Postów:26
  • GG:
  • Lokalizacja:C-nów ;)
Offline

Napisano 26.08.2009 10:48

plik motd.txt znajduje sie w cstrike ;) edytujesz domyslnie notatnikiem :)
  • +
  • -
  • 0

#3 zer0.

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 428
Wszechobecny

  • Postów:2116
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Kw
Offline

Napisano 26.08.2009 10:50

http://amxx.pl/topic... ... vt6962.htm
  • +
  • -
  • 0

#4 Sotev

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:52
  • Lokalizacja:się biorą dzieci
Offline

Napisano 26.08.2009 10:50

dzięki wielkie;d A zeby wyskakiwała tam strona trzeba sie bawic w html czy tylko linka gdzies wpisac?:P
Czy jesli będę mial tam swoja strone to jak ktos wejdzie na serwa i wyskoczy mu te okno to zaliczy mi wejscie na strone?

[ Dodano: 26-08-2009, 12:17 ]
Mam forum phpbb by przemo dodałęm z głownego katalogu index.php i nie dziala :/
  • +
  • -
  • 0

#5 blabla

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 5
Nowy

  • Postów:26
  • GG:
  • Lokalizacja:C-nów ;)
Offline

Napisano 26.08.2009 11:30

znaczy tak trzeba sie bawic html + link ;) ale jak zobaczy to okno to nie zaliczy ci wejscia na stronke
  • +
  • -
  • 0

#6 Sotev

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:52
  • Lokalizacja:się biorą dzieci
Offline

Napisano 26.08.2009 11:35

A to shit malo przydatne :D
  • +
  • -
  • 0

#7 Abes Mapper

    Repulsion Gel

  • Przyjaciel

Reputacja: 1996
Godlike

  • Postów:7356
  • Steam:steam
  • Imię:Sebastian
  • Lokalizacja:Sulejówek
Offline

Napisano 26.08.2009 11:35

W motd daj tak:

<html> 
<head> 
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1"> 
</head> 
<body> 
<iframeset rows="100%,*" frameborder="NO" border="0" framespacing="0"> 
<iframe width="100%" height="100%" name="main_frame" src="http://adres.twojej.strony.pl">
</iframeset> 
</body> 
</html>

Czy jesli będę mial tam swoja strone to jak ktos wejdzie na serwa i wyskoczy mu te okno to zaliczy mi wejscie na strone?

Tak
Ale jak szybko zamknie okienko to raczej może nie zaliczyć. Jak ktoś ma szybkiego neta to zaliczy :P
  • +
  • -
  • 0

#8 blabla

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 5
Nowy

  • Postów:26
  • GG:
  • Lokalizacja:C-nów ;)
Offline

Napisano 26.08.2009 11:38

Abes_Ziomal, serio? zalicza? moj blad sry ;| ale to chyba jak kliknie na ta reklame to powinno zaliczac a nie od samego spojrzenia :P

@ Edit:

a jak chcesz zeby ci wchodzili ludzie spruboj tego http://amxx.pl/topic... ... ie strone :D
  • +
  • -
  • 0

#9 Sotev

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:52
  • Lokalizacja:się biorą dzieci
Offline

Napisano 26.08.2009 11:41

O jednak zalicza:D Fest przydatny jednak ^^ DZiekie wielkie a ty blabla nie kłamaj mnie tu ! Nie no bledy sie zdarzaja :D
  • +
  • -
  • 0

#10 Abes Mapper

    Repulsion Gel

  • Przyjaciel

Reputacja: 1996
Godlike

  • Postów:7356
  • Steam:steam
  • Imię:Sebastian
  • Lokalizacja:Sulejówek
Offline

Napisano 26.08.2009 11:42

No bo to jak byś wszedł z normalnej przeglądarki na strone ;)
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych