Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Usuwanie logow - blad podczas kompilacji - undefined symbol "GetFileTime"


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 patryQ1997

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 5
Nowy

  • Postów:204
  • GG:
  • Imię:Patryk
  • Lokalizacja:Czeladź
Offline

Napisano 29.09.2014 16:20

Witam,

 

Mam problem z pluginem usuwanie_logow_new z tego tematu http://amxx.pl/topic...ogów-z-serwera/

Niestety nie chce on mi się skompilować wyskakuję błąd:

usuwanie_logow.sma(57) : error 017: undefined symbol "GetFileTime"

.sma

#include <amxmodx>

#define PLUGIN "Usuwanie logow"
#define VERSION "0.2"
#define AUTHOR "Sebul"

#pragma semicolon 1

enum eFileData {
	FDNazwa[64],
	FDIleDni
};

const UL_DZIEN = 60*60*24;
new const g_szOgraniczenie[] = "10";

new const g_sciezki[][eFileData] = {
	{"logs", 30},
	{"addons/amxmodx/logs", 20}
};

new const g_nazwy[][eFileData] = {
	{"L", 20},
	{"Czat_", 20},
	{"error_", 30}
};

new g_szIle[3], g_iIle;

public plugin_init() {
	register_plugin(PLUGIN, VERSION, AUTHOR);
}

public plugin_cfg() {
	get_localinfo("DelLogs", g_szIle, 2);
	g_iIle = str_to_num(g_szIle);

	if(g_iIle > 0) return;

	g_iIle = str_to_num(g_szOgraniczenie);
	set_localinfo("DelLogs", g_szOgraniczenie);

	for(new j,i=0,ile=sizeof(g_sciezki),ile2=sizeof(g_nazwy),bool:ok,st=get_systime(),dh,szFile[31],lenF,szFile2[64],timeF; i<ile; ++i) {
		dh = open_dir(g_sciezki[i][FDNazwa], szFile, 31);
		if(!dh) continue;
		do {
			if(szFile[0] == '.' || (lenF = strlen(szFile)) < 5 || !equali(szFile[lenF-4], ".log")) continue;
			ok = false;
			for(j=0; j<ile2; ++j) {
				if(equal(szFile, g_nazwy[j][FDNazwa], strlen(g_nazwy[j][FDNazwa]))) {
					ok = true;
					break;
				}
			}
			if(!ok) continue;
			formatex(szFile2, 63, "%s/%s", g_sciezki[i][FDNazwa], szFile);
			if((timeF = GetFileTime(szFile2, FileTime_Created)) < st-UL_DZIEN*g_sciezki[i][FDIleDni] && timeF < st-UL_DZIEN*g_nazwy[j][FDIleDni]) delete_file(szFile2);
		}
		while(next_file(dh, szFile, 31));
		close_dir(dh);
	}
}

public plugin_end() {
	num_to_str(g_iIle-1, g_szIle, 2);
	set_localinfo("DelLogs", g_szIle);
}

Daję +


  • +
  • -
  • 0

#2 sebul

    Godlike

  • Junior Admin

Reputacja: 2016
Godlike

  • Postów:5411
  • Steam:steam
  • Imię:Sebastian
  • Lokalizacja:Ostrołęka
Offline

Napisano 29.09.2014 22:37

Przeczytaj dokładnie temat, a się dowiesz czemu wywala Ci taki błąd.
  • +
  • -
  • 0
Posiadam TBM (inaczej PTB), które działa dużo lepiej niż zwykłe PTB, nawet na modach z lvlami. Zainteresowany? Proszę bardzo
Generator tabeli expa - aż do 103600 poziomu

#3 patryQ1997

    Profesjonalista

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 5
Nowy

  • Postów:204
  • GG:
  • Imię:Patryk
  • Lokalizacja:Czeladź
Offline

Napisano 30.09.2014 13:39

Chodzi o moduł? pobrałem wersję bez modułu.


  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych