Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Nowa paczka roundsoundów buguje serwer


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1 odpowiedź w tym temacie

#1 exel19

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:5
  • Imię:Patryk
  • Lokalizacja:Łódz
Offline

Napisano 23.09.2014 10:19

Witajcie

Ostatnio wgrałem nową paczke rs'ów na serwer i wszystko było ok, potem dostałem jeszcze pare dodatkowych rs'ów, które oczywiście tez wgrałem i wyskakuje teraz bład w konsoli przy wejśću na serwer:

 

 

BUILD 6027 SERVER (0 CRC)

Server # 4
Error: server failed to transmit file 'sound/'
Host_Error: UserMsg: Not Present on Client 255

 

Zaczołem się bawić, usunołem te nowe rs'y i ciągle to samo, więc postanowiłem wgrać starą paczkę, która działa. Ktoś wie może oco chodzi?


  • +
  • -
  • 0

#2 erku

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 20
Życzliwy

  • Postów:115
  • Lokalizacja:zielona góra
Offline

Napisano 24.09.2014 17:40

Może podałeś błędną ścieżkę ?


  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych