Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Problem z tabelą top15


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 Scantrax

    Nowy

  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:6
  • Imię:Radek
  • Lokalizacja:Gdańsk
Offline

Napisano 19.09.2014 11:17

Witam Was, mam problem dotyczący komendy /top15, mianowicie po wpisaniu w say /top15 wyskakuje czasami po prostu okienko powitalne jak dołączamy na jakiś serwer, lub takie okienko:

fxvw93.jpg

 

Dopiero po drugim razie jak wpisze się /top15 to tabela jest poprawnie wyświetlana, poradzicie coś na to?
Będę wdzięczny, pozdrawiam.



#2 Scantrax

    Nowy

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:6
  • Imię:Radek
  • Lokalizacja:Gdańsk
Offline

Napisano 19.09.2014 12:05

Wgrałem także inne statsx, to mam tak:

2s84wo3.jpg

 

 

Wydaje mi się, że to ten napis u góry wszystko psuje.. Czyli ten "You are playing Counter-Strike 1.6 Visit the ...... itd."



#3 Adi1988new

    Nowy

  • Pijawka

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:2
  • Lokalizacja:Ciechanow
Offline

Napisano 19.09.2014 14:21

zobacz teraz

Załączone pliki


  • +
  • -
  • 0

#4 Scantrax

    Nowy

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:6
  • Imię:Radek
  • Lokalizacja:Gdańsk
Offline

Napisano 19.09.2014 14:29

To samo, niestety.



#5 Scantrax

    Nowy

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:6
  • Imię:Radek
  • Lokalizacja:Gdańsk
Offline

Napisano 20.09.2014 00:12

Pomoże ktoś jeszcze ?? Czy nie zbyt ??



#6 Scantrax

    Nowy

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:6
  • Imię:Radek
  • Lokalizacja:Gdańsk
Offline

Napisano 21.09.2014 02:56

Pomoże ktoś jeszcze, czy nie zbyt ?



#7 Scantrax

    Nowy

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:6
  • Imię:Radek
  • Lokalizacja:Gdańsk
Offline

Napisano 21.09.2014 13:42

Bardzo proszę o pomoc, w dalszym ciągu nie naprawiłem problemu i męczę się z tym..






Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych