Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Problem z opisami do extra items. ZP 4.3


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 MegatrOn

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: -2
Mniej niż zer0.

  • Postów:71
  • Lokalizacja:Gdańsk
Offline

Napisano 15.09.2014 11:06

Witam mam problem mianowicie, gdy dodaję nowe extra itemy do zp 4.3 sklepu to itemy pojawiają się normalnie lecz niewiem gdzie ustawić ich opis bo mam coś takiego.

 

ML_NOTFOUND: Podpalające AWP

 

Tak samo mam z itemem zatrute m3

ML_NOTFOUND: Zatrute M3

 

Chciałbym by było np tak "Podpalajace AWP[Wieksze obraze + Podpala] Moje pytanie gdzie i jak to ustawic ? Morduje się z tym od tygodnia i nie mam już pomysłów.

 

http://zapodaj.net/5...256363.bmp.html

 

 

 

Za każdą sensowną i pomocną wypowiedź daję +

 

 


Użytkownik MegatrOn edytował ten post 15.09.2014 11:07

  • +
  • -
  • 0

#2 MAGNET

    SourceLearned ;)

  • Moderator

Reputacja: 625
Wszechmogący

  • Postów:1510
  • GG:
  • Imię:Olek
  • Lokalizacja:Dalekoo
Offline

Napisano 15.09.2014 12:07

%L zmieniasz na swój text w sma.

Masz wgrane pliki Lang i masz język polski w amx_langmenu?
  • +
  • -
  • 1

#3 MegatrOn

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -2
Mniej niż zer0.

  • Postów:71
  • Lokalizacja:Gdańsk
Offline

Napisano 15.09.2014 12:47

Jak do itemów nie było plików lang to co mam zrobić ?


  • +
  • -
  • 0

#4 Drago36

    Profesjonalista - if you know what i mean

  • Power User

Reputacja: 560
Wszechwiedzący

  • Postów:707
  • GG:
  • Imię:Mów mi D.ave
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 15.09.2014 12:48

Dzieje ci się tak tylko z tymi dwoma itemami?

Widzę, że posiadasz przerabianego ZP 4.3 z tymi opisami, a w tych dwóch itemach tego nie ma, bo są na standardowe wersje 4.3

 

Skąd pobierałeś silnik, przerabiałeś go lub ktoś?


  • +
  • -
  • 0

#5 MegatrOn

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -2
Mniej niż zer0.

  • Postów:71
  • Lokalizacja:Gdańsk
Offline

Napisano 15.09.2014 13:00

Miałem paczkę z csserwer i wszystkie itemy w sklepie są opisane a każdy nowo dodany już nie.


  • +
  • -
  • 0

#6 Drago36

    Profesjonalista - if you know what i mean

  • Power User

Reputacja: 560
Wszechwiedzący

  • Postów:707
  • GG:
  • Imię:Mów mi D.ave
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 15.09.2014 13:10

No właśnie, bo posiadasz zmodyfikowaną wersję. W itemach z tego forum nie posiadają opisów, trzeba je przerobić.

Podeślij link do paczki, tej co pobierałeś.


Użytkownik Drago36 edytował ten post 15.09.2014 13:10

  • +
  • -
  • 1

#7 MegatrOn

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -2
Mniej niż zer0.

  • Postów:71
  • Lokalizacja:Gdańsk
Offline

Napisano 15.09.2014 15:38

Dobra sprawa załatwiona. Mimo wszystko dziękuję za pomoc.


Użytkownik MegatrOn edytował ten post 15.09.2014 15:53

  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych