Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

statsx - Top15 problem, tylko 11 osób widnieje


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 patryQ1997

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 5
Nowy

  • Postów:204
  • GG:
  • Imię:Patryk
  • Lokalizacja:Czeladź
Offline

Napisano 12.09.2014 17:10

Siemka.

 

Mam pewien problem ostatnio zacząłem sobie przerabiać tabelę top15 i niestety nie pojawia się na liście 15 nicków tylko  11 (nawet nie pełne) - Co może być tego przyczyną?

SS: http://iv.pl/images/...79195129729.jpg

 

Podaję kod z statsx odpowiedzialny za top15:

format_top15(sBuffer[MAX_BUFFER_LENGTH + 1])
{
	new iMax = get_statsnum()
	new izStats[8], izBody[8], istate[4]
	new iLen = 0

	if (iMax > 15)
		iMax = 15

	new lKills[16], lDeaths[16], lHits[16], lShots[16], lEff[16], lAcc[16]
	
	format(lKills, 15, "%L", LANG_SERVER, "KILLS")
	format(lDeaths, 15, "%L", LANG_SERVER, "DEATHS")
	format(lHits, 15, "%L", LANG_SERVER, "HITS")
	format(lShots, 15, "%L", LANG_SERVER, "SHOTS")
	format(lEff, 15, "%L", LANG_SERVER, "EFF")

	ucfirst(lEff)
	ucfirst(lAcc)

	iLen = format( sBuffer, MAX_BUFFER_LENGTH,
                  "<head><META http-equiv=Content-Type content='text/html ;charset=UTF-8'></head><style>body{color:#FFB000;background-color:black;margin-top:5}.A{background-color:black}.B{background-color:black}td{font-size:14px}</style><table width=550>" )
	iLen += format( sBuffer[iLen], MAX_BUFFER_LENGTH - iLen,
                  "<tr bgcolor=black><td><b>%2s</b> <td><b>%-22.22s</b> <td><b>%6s</b> <td><b>%6s</b> <td><b>%6s </b><td><b>%6s </b><td><b>%4s </b><td><b>%4s</b>", "#", "Nick", lKills, lDeaths, lHits, lShots, "HS", lAcc)

	for (new i = 0; i < iMax && MAX_BUFFER_LENGTH - iLen > 0; i++)
	{
		if (equal(istate,"A")) copy(istate,3,"B")
                else copy(istate,3,"A")
                get_stats(i, izStats, izBody, t_sName, MAX_NAME_LENGTH)
		while( contain ( t_sName, "<" ) != -1 )
                replace( t_sName,MAX_BUFFER_LENGTH + 1,"<", "[" )
		while( contain ( t_sName, ">" ) != -1 )
                replace( t_sName,MAX_BUFFER_LENGTH + 1,">", "]" )
		iLen += format(sBuffer[iLen], MAX_BUFFER_LENGTH - iLen, "<tr class=%s><td>%2d <td>%-22.22s <td>%6d <td>%6d <td>%6d <td>%6d <td>%4d <td>%3.0f%%<td>", istate, i + 1, t_sName, izStats[STATS_KILLS], 
		izStats[STATS_DEATHS], izStats[STATS_HITS], izStats[STATS_SHOTS], izStats[STATS_HS], effec(izStats))
	}
	copy(sBuffer[iLen],MAX_BUFFER_LENGTH - iLen,"")
}

Proszę o pomoc, daję +


  • +
  • -
  • 0

#2 SleepY1

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: -2
Mniej niż zer0.

  • Postów:37
  • Lokalizacja:Nowy-sacz
Offline

Napisano 17.09.2014 15:11

Spróbuj od nowa Wgrać top 15. Jeżeli trzeba mogę dać Link: Do pobrania


  • +
  • -
  • 0

#3 patryQ1997

    Profesjonalista

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 5
Nowy

  • Postów:204
  • GG:
  • Imię:Patryk
  • Lokalizacja:Czeladź
Offline

Napisano 17.09.2014 18:59

Nie chce czystego top15, tylko wykrycie gdzie jest błąd, bo tylko tą cześć przerabiałem.


  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych